Sunrise 4060 sistem alınır mı??

Arkadaşlar bütçen 20k bu sistem yorumlarına baktım herkes beğenmiş sizce bu sistem alınır mı?? Çok şüphedeyim.

bu da özelleştirilip alınabilir. https://www.gamegaraj.com/urun/pulse-5a/

Neyi özelleştirebilirim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özelleştirdiğimiz zamanda üsteki pcyle aynı fiyata denk geliyor
işlemci 5 5600 , kasayı cougar , ssd yide kingston 1 tb yapınca sizin attığınız sistemle arasında 100 lira fark oluyor. Aynı fiyata 1 tb m2 ssd almış oluyorsun diyebiliriz. Hatta 1000-1500 lira daha çıkarsa anakartı ve ramleri bile elden geçirirsin.

işlemci 5 5600 , kasayı cougar , ssd yide kingston 1 tb yapınca sizin attığınız sistemle arasında 100 lira fark oluyor. Aynı fiyata 1 tb m2 ssd almış oluyorsun diyebiliriz. Hatta 1000-1500 lira daha çıkarsa anakartı ve ramleri bile elden geçirirsin.
Ama yukarıda attığım pcde asus prime b550m-k var sizin attığınızda biostar var yani fiyatlar birbirine çok yakın sistem olarak hangisi iş görür oyunlarda hangisi daha iyi fps alır

Ama yukarıda attığım pcde asus prime b550m-k var sizin attığınızda biostar var yani fiyatlar birbirine çok yakın sistem olarak hangisi iş görür oyunlarda hangisi daha iyi fps alır
hocam anakartın fps ye etkisi yok denecek kadar azdır , ben fikir vermesi açısından hem de 1 tb m2 ssd yapabildiğin için attım, iki sistemin anakartıda işlemciyi beslemek için yeterli. Anakartın avantajı ram ve m2 ssd yuvası kısmında olur. 1000-2000 lira arası paranız çıkarsa attığım sisteme güncelleme yapıp almak daha mantıklı bence.

Geri