Neler Yeni

Sunrise 4070 sistem nasıldır?

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Kankam bunu Pc hocası ilk duyurduğunda özelleştirerek aldım aldım kullanıyorum memnunum sistemden, GamingGen'de hemen yolladı iki gün sürmedi elime ulaşması Ankara'dayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam bunu Pc hocası ilk duyurduğunda özelleştirerek aldım aldım kullanıyorum memnunum sistemden, GamingGen'de hemen yolladı iki gün sürmedi elime ulaşması Ankara'dayım.
monitör olarak ne aldınız ?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Ekran karti biraz dusundurdu. Galax. Kasa iyi değil. Psu Allaha emanet duruyor. Anakart dusuk. Pek alinabilirlik yok bence

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Ekran karti biraz dusundurdu. Galax. Kasa iyi değil. Psu Allaha emanet duruyor. Anakart dusuk. Pek alinabilirlik yok bence
Galax kötü bir marka değil. Kasa ve PSU da öyle. Bir şeylere sallamadan önce araştırın, öyle yorum yapın.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Ekran kartı gayet iyi bir ekran kartı türkiyede çok bilinmiyor diye kötü olduğu anlamına gelmez. Psu çoğu gaminggenden alan kişilerin aldığı psu hiç bir sorununu duymadım gayet kaliteli ve kullanışlı. Kasa da aynı şekilde ana kart kısmına katılıyorum ama diğer dedikleriniz saçma kusura bakmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı gayet iyi bir ekran kartı türkiyede çok bilinmiyor diye kötü olduğu anlamına gelmez. Psu çoğu gaminggenden alan kişilerin aldığı psu hiç bir sorununu duymadım gayet kaliteli ve kullanışlı. Kasa da aynı şekilde ana kart kısmına katılıyorum ama diğer dedikleriniz saçma kusura bakmayın
1699694234976.png

Bu peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa 750 watt mı yapayım ?

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Evet uygun olur fakat bütçeyi aşıyorsa değişmese de olur yani zaten gaminggen her türlü diğer sitelerden daha iyi parça sunuyor. Hangi sistemi alırsan al kaliteli parçalar kullanıyorlar 4070 sistem için 1080 de dar boğaz yapıyor diyorlar ben test etmedim ama çoğu söylenti öyle alacaksan 2k monitör de öneriliyor ayrıca soğutma kısmında işlemciye soğutucu gerekiyor 7500f hemen hemen aynı 5600 ile yani güzel bir sıvı soğutma veya kaliteli bir hava soğutma da sisteme gerekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra
Evet uygun olur fakat bütçeyi aşıyorsa değişmese de olur yani zaten gaminggen her türlü diğer sitelerden daha iyi parça sunuyor. Hangi sistemi alırsan al kaliteli parçalar kullanıyorlar 4070 sistem için 1080 de dar boğaz yapıyor diyorlar ben test etmedim ama çoğu söylenti öyle alacaksan 2k monitör de öneriliyor ayrıca soğutma kısmında işlemciye soğutucu gerekiyor 7500f hemen hemen aynı 5600 ile yani güzel bir sıvı soğutma veya kaliteli bir hava soğutma da sisteme gerekli.
kasa için sadede 45 k bütçem var

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
kasa için sadede 45 k bütçem var
45 k ya 4070 değilde daha yüksek bir sistem dizilebilir gibi düşünüyorum toplamak olarak yardımcı olamam o kadar piyasa bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar mevcut 4070 ti toplanabilir 45k ya bence onlara bir bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra
45 k ya 4070 değilde daha yüksek bir sistem dizilebilir gibi düşünüyorum toplamak olarak yardımcı olamam o kadar piyasa bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar mevcut 4070 ti toplanabilir 45k ya bence onlara bir bakd
denedim fakat bütçemi aşıyor

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram