Shatz valo oynamaktan epilepsi geçirip sonra bunları yazıyon bunları değil mi?BJK'nin alacağını düşünüyorum. Ya BJK ya FB. İkisinden birisi.
Shatz valo oynamaktan epilepsi geçirip sonra bunları yazıyon bunları değil mi?BJK'nin alacağını düşünüyorum. Ya BJK ya FB. İkisinden birisi.
Beşiktaş zorlanacak ama kazanır bence puan değil averajlar önemli olucakSon 20-30 yılın en heyecanlı şampiyonluk yarışı ve en heyecansız küme düşme yarışı. Her şey son maça kaldı, son maçlar ise şu şekilde:
Galatasaray - Malatyaspor
Kayserispor - Fenerbahçe
Göztepe - Beşiktaş
Benim maç görüşlerim ise şu şekilde:
Fenerbahçe zorlanmadan alacaktır.
Galatasaray'ın fark atacağını düşünmüyorum, ama 3-0 gibi bir skor bekliyorum.
Beşiktaş'ın ise kazanmasını çok zor görüyorum, psikolojik olarak çökmüş durumda oyuncular. Bir de dün yaşanan kavga var tabi.
Sizin görüşleriniz nelerdir?
Göz göz foreverSen çok yanlış anlamışsın olayı
Hocam saygı çerçevesinde yorum yapalım. Yoksa kavga çıkıyor güzelim konu kapatılıyor.Galatasaray şu an tam kapanma yaptı adeta. Yeni Malatya maçına tam odak çalışıyorlar. Galatasaray olursa güzel olur. İsterse Mostafa "Fener ağlama." desin umurumda değil. Şu 5taşlılara ağızlarının paylarını versin bari Galatasaray. Hileleri buraya kadar yaradı.
Kazanamazsa GsBeşiktaş zorlanacak ama kazanır bence puan değil averajlar önemli olucak
Reka kaybetmekten aklımı kaybedicem.Shatz valo oynamaktan epilepsi geçirip sonra bunları yazıyon bunları değil mi?
Sporting Lizbon bile şampiyon oldu Fenerbahçe olamadı.@cagan_32 usta biz napalım ben bıktım artık ya
Mental çöküntü
KazanırsaKazanamazsa Gs