Enes Tarhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
şimdi alt yapına da bağlı dedem kullanıyor ben pek beğenmiyorum açıkcası dedemin alt yapısı ortalama derecedene gibi mesela ?
şimdi alt yapına da bağlı dedem kullanıyor ben pek beğenmiyorum açıkcası dedemin alt yapısı ortalama derecedene gibi mesela ?
canlı bir test yaptım 4 telefon ve 2 pc bağlı. Altyapım 35mbps ye kadar alabiliyor.peki şuan kaç mbs alıyorsun özellikle upload ve ping
rica ederim ne demekteşekkürler...
rica ederim ?teşekkürler...
Altyapı Varsa KabloNet. Senin için birtane seçtim.Arkadaşlar tahhutum bittigind TTNet disinda bir internet alacağım. Türknet bizim burada çok iyi değil. Yani turknet ve TTNet disinda bir internet önerir misiniz? özellikle ping sorunu var internette. Sizce hangi internet saglayicisi almalıyım.
Sence kablo tv nin müşteri hizmetleri nasıl.Altyapı Varsa KabloNet. Senin için birtane seçtim.
![]()
Eğlenceli Kampanya | Kablo
79,99 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.turksatkablo.com.tr
İyi. tek kelime yetermiSence kablo tv nin müşteri hizmetleri nasıl.
Turkcell superonline telefonda da olduğu gibi en tuzlu ve en kaliteli internet firmasıdır. Kablonet ise tam bir fiyat performans internet firması.Arkadaşlar tahhutum bittigind TTNet disinda bir internet alacağım. Türknet bizim burada çok iyi değil. Yani turknet ve TTNet disinda bir internet önerir misiniz? özellikle ping sorunu var internette. Sizce hangi internet saglayicisi almalıyım.