Kullanan arkadaşlarım var ve bodrum katta oturuyorlar şu zamana kadar ping sikayetleri olmadı ve yayında açıyor bu adamlar. O kutuyla sen düşün.Konteynerda oturuyorum ve altyapı olmadığı için tek çözüm süperbox turkcell hattım ile aşırı ping olmadan oyunlar oynuyodum turkcell superbox bağlatsam ping fazla olurmu oyunlarda sıkıntı çıkarırmı?
Ping sorunu yaşayan görmedim yakınımda kullananlardaKonteynerda oturuyorum ve altyapı olmadığı için tek çözüm süperbox turkcell hattım ile aşırı ping olmadan oyunlar oynuyodum turkcell superbox bağlatsam ping fazla olurmu oyunlarda sıkıntı çıkarırmı?
Hataydaki arkadaşıma aldım ve şuan adam akıllı kullanamıyor kesinlikle alma.Konteynerda oturuyorum ve altyapı olmadığı için tek çözüm süperbox turkcell hattım ile aşırı ping olmadan oyunlar oynuyodum turkcell superbox bağlatsam ping fazla olurmu oyunlarda sıkıntı çıkarırmı?
Dehşet ping oluyor online oyunu komple çöpe attım ben...Konteynerda oturuyorum ve altyapı olmadığı için tek çözüm süperbox turkcell hattım ile aşırı ping olmadan oyunlar oynuyodum turkcell superbox bağlatsam ping fazla olurmu oyunlarda sıkıntı çıkarırmı?