SUPERBOX GİBİ KABLOSUZ İNTERNETLER

appiah

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba bina eski olduğu için bina içinde ki tesisatım sıkıntılı sürekli kopuyor internet. Bina 5. Kat dışarıdan 40 metre kablo çektim yazın çok iyiydi ama havalar bozunca dışarıda ki kabloda sıkıntı çıkartmaya başladı oda kopuyor sürekli. Binaya telekom fiber kutuyu koydu ama gelmesi sürer daha bu sürefe superbox gibi kullanabileceğim internet tarifesi var mıdır

Merhaba bina eski olduğu için bina içinde ki tesisatım sıkıntılı sürekli kopuyor internet. Bina 5. Kat dışarıdan 40 metre kablo çektim yazın çok iyiydi ama havalar bozunca dışarıda ki kabloda sıkıntı çıkartmaya başladı oda kopuyor sürekli. Binaya telekom fiber kutuyu koydu ama gelmesi sürer daha bu sürefe superbox gibi kullanabileceğim internet tarifesi var mıdır
Türk Telekom magnet var taahhütsüz ama almak için evde hiç altyapı olmaması lazım. Zaten hepsi kötü o tip internetlerin, fiber kutusu konduysa birkaç aya gelir sabredin derim.

Çöp hepsi. Şu ülkenin yok 5g yok bilmem en iyi internet bizim saçmalığı bitipde, sıkıntılı yerleri çözmeye başlamasi için ne olmasi lazim anlamıyorum.

Sağolun bilgiler için. 30 yaşına geldim daha düzgün bi internet yüzü görmedim bilgisayar aldık bi keyfimiz oyun dedik internetten sinir stres yapıyoruz ona da😂 fiber 2 ay olacak nerdeyse kutu konalı bakalım ınsallah gelir yakın zamanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,737
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri