Superbox kullanan varmı ?

Alex

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar Alt yapının kötü olması nedeniyle superbox almayı düşünuyorum aranızda kullanan varmı sınırsız paket ?

Uzun süredir kullanıyorum.

Kullanma hocam.Pişman olursun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alex
Sınırsız 10mbps versiyonu kullanıyorum vergiler dahil 140tl ödüyorum, altyapı bulunmayan yerler veya sürekli yer değiştirenler için süper cihaz, huawei'in iyi bir modemiyle kullanıyorum. Hız konusunda şikayet edenler çok vardı ama arıyorum müşteri hizmetlerini hemen sinyal güncellemesi yapıyorlar. Şimdilik bir sorun yok benim açımdan :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Alex
Kanka şu anda altyapılarda sorun var normalde altyapın iyi ise hiçbir sorun yaşamazsınız 😊
Valla 4-5 senedir böyle normalde kendi netim 8 megabit Aylık 80 TL ödüyorum ama 2 -3 megabit yararlanabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sınırsız 10mbps versiyonu kullanıyorum vergiler dahil 140tl ödüyorum, altyapı bulunmayan yerler veya sürekli yer değiştirenler için süper cihaz, huawei'in iyi bir modemiyle kullanıyorum. Hız konusunda şikayet edenler çok vardı ama arıyorum müşteri hizmetlerini hemen sinyal güncellemesi yapıyorlar. Şimdilik bir sorun yok benim açımdan :)
Teşekkürler hocam

Sınırsız mı kullanıyorsunuz Hocam hız ne kadar alıyorsunuz detay verebılırmısınız fıyat vs tesekkurler
Sınırsız, 20/5 hızını alabiliyorum. Fakat bölgeler arası fark çok fazla olacaktır.

Geri