Superbox ne Zaman Gelir

EnGin-San

80+
Reaksiyon skoru
165
Arkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü başvuru yaptık bayide bizi arayacaklarını beklememiz gerktiğini söyledi fakat hala arayan yok acaba ne zaman bağlamaya gelirler.

superboxda baglancak bir sey yok modemi alip prize takiyorsun sadece dostum

Arkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü başvuru yaptık bayide bizi arayacaklarını beklememiz gerktiğini söyledi fakat hala arayan yok acaba ne zaman bağlamaya gelirler.
Ben türk Telekom da Mart in son günü internetten başvurdum Mayıs ortasında geldiler ama turkcelli bilmiyorum

cihazi kapiya getirdiklerini de sanmiyorum ama bilmiyorum, bayiden direkt almistim ben.basvuru surecin devam ediyodur yoksa cok hizli bir islem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturduğun bölgede altyapı olmadığı için mi superbox alıyorsun

cihazi kapiya getirdiklerini de sanmiyorum ama bilmiyorum, bayiden direkt almistim ben.basvuru surecin devam ediyodur yoksa cok hizli bir islem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oturduğun bölgede altyapı olmadığı için mi superbox alıyorsun
evet hocam altyapıyı geçtim normalde superbox bile bağlamıyorlar da başka adrese aldım.

anladım hocam. altyapın varsa eğer kesinlikle tavsiye etmiyorum o yuzden sordum ben de eski evimde altyapi olmadığı için mecburiyetten almistim simdi taahhüt bitsin diye bekliyorum

anladım hocam. altyapın varsa eğer kesinlikle tavsiye etmiyorum o yuzden sordum ben de eski evimde altyapi olmadığı için mecburiyetten almistim simdi taahhüt bitsin diye bekliyorum
hızları çok mu kötü hocam neden öyle dediniz

sabit bir hız kesinlikle sunmuyor 4.5g uzerinden oldugu icin 1 saat cok iyiyken 1 saat sonra cok kotu bir internete donusebiliyor

Edit: Hala gelnedi arayan soran da yok geçtiğimiz perşembe günü aldığım yere gidip sordum onlar hala başvuru sürecinde olduğunu söyledi neden bu kadar geç kaldılar anlamadım biri açıklasın lütfen.

Edit: Hala gelnedi arayan soran da yok geçtiğimiz perşembe günü aldığım yere gidip sordum onlar hala başvuru sürecinde olduğunu söyledi neden bu kadar geç kaldılar anlamadım biri açıklasın lütfen.
Zaten sorulması gereken yere sormuşsun, bu konuda onlardan daha bilgili bir kişi burada yoktur. Ayrıca neden geç kaldıklarını öğrensen de bir şey değişmeyecek ki. Bekle dervişim sabret..

Geri