Ben türk Telekom da Mart in son günü internetten başvurdum Mayıs ortasında geldiler ama turkcelli bilmiyorumArkadaşlar geçtiğimiz perşembe günü başvuru yaptık bayide bizi arayacaklarını beklememiz gerktiğini söyledi fakat hala arayan yok acaba ne zaman bağlamaya gelirler.
evet hocam altyapıyı geçtim normalde superbox bile bağlamıyorlar da başka adrese aldım.cihazi kapiya getirdiklerini de sanmiyorum ama bilmiyorum, bayiden direkt almistim ben.basvuru surecin devam ediyodur yoksa cok hizli bir islem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oturduğun bölgede altyapı olmadığı için mi superbox alıyorsun
hızları çok mu kötü hocam neden öyle dedinizanladım hocam. altyapın varsa eğer kesinlikle tavsiye etmiyorum o yuzden sordum ben de eski evimde altyapi olmadığı için mecburiyetten almistim simdi taahhüt bitsin diye bekliyorum
Zaten sorulması gereken yere sormuşsun, bu konuda onlardan daha bilgili bir kişi burada yoktur. Ayrıca neden geç kaldıklarını öğrensen de bir şey değişmeyecek ki. Bekle dervişim sabret..Edit: Hala gelnedi arayan soran da yok geçtiğimiz perşembe günü aldığım yere gidip sordum onlar hala başvuru sürecinde olduğunu söyledi neden bu kadar geç kaldılar anlamadım biri açıklasın lütfen.