Neler Yeni

Superfresh Pizza ve Pizza Tost Alınır Mı?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fırına atıyorum pişiyorlar, 1 öğünlük güzel oluyor.
Nasıl evdekiler köye gitcek bende bunlardan alcam tadı falan malzeme bol mu yemek yapmayı bilmiyom ekmeğe antep fıstık ezmesi bile süremiyom o kadar beceriksizim

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Nasıl evdekiler köye gitcek bende bunlardan alcam tadı falan malzeme bol mu yemek yapmayı bilmiyom ekmeğe antep fıstık ezmesi bile süremiyom o kadar beceriksizim
Yemek yapmayı bende biliyorum sayılmaz, Yemeksepeti gibi uygulamalarda indirim veriyor onları da kullanabilirsin. Malzeme olarak çok bol değil ama gidiyor işte. Mesela bende hazır patates yapamam :D

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,764
İsim
Taha yücel
Ama sana önerim git ekmek al biraz kaşar domates biber ekmeğin içine koy sonra tost makinesinde ısıt kaşar eriyene kadar off çok güzel oluyor canım çekti akşam akşam

Tost makinesinde pişir ve superfresh pizza tost önermem içi boş çünkü ve tost makinesinde hep patlıyor, kaşar peyniri, sosis falan kalmıyor içinde

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Ama sana önerim git ekmek al biraz kaşar domates biber ekmeğin içine koy sonra tost makinesinde ısıt kaşar eriyene kadar off çok güzel oluyor canım çekti akşam akşam
o kadar uğraşırsam zaten tavuk sote yapmayı biliyom ekmek arası tavuk sote yada et sote yaparım

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Pizza tostun hastasıyım. Donuk halde çıkarıyorum dolaptan, atıyorum direkt tost makinesine. Bikaç dakikada kahvaltı hazır.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ikisini de yedim. Tost olan güzel değildi normal pizza güzeldi tat olarak tabi içindeki etin kalitesi sağlık anlamında tartışılır

Top Bottom