Neler Yeni

🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Bilmiyorum bu ülkede futbol hobiden ziyade genelde tartışma ve kavgalara meze olarak görev görüyor bence
Valla benim için hobi. Bütün maçları izlerim. Hiç bir yerde de takım ile ilgili polemiğe girmedim. Ben kendi takımıma bakarım. İnsanların ne olarak gördüğü değil benim ne olarak gördüğüm önemli. Ama haklısın insanlar devamlı birbiri ile polemiğe girmeyi seviyor.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
saygı duymak lazım futbol büyük bi tutku ve bu fiyat çok uygun.
Saygı duyarım ama tutkudan ziyade %90'ı cidden polemiğe giriş aracı haline getirmiş bence bu yerinin küçültüyor ve anlamını daraltıyor ama gene evet bu bir hobi.

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Hocam ben digitürk kullanan birisi olarak tarifem doldu daha yenilemedim bu tod ne oluyor acaba ilk defa görüyorumda tv den aynı digitürk gibi izleyebiliyormuyuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam ben digitürk kullanan birisi olarak tarifem doldu daha yenilemedim bu tod ne oluyor acaba ilk defa görüyorumda tv den aynı digitürk gibi izleyebiliyormuyuz
Beinconnect isim değiştirdi tod oldu.

AliFii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Fidancı
hocam internet üzerinden izleyebiliyorsunuz. Akıllı TV'niz varsa TODTV uygulamasını indirip alacağınız pakete +10 TL daha ekleyerek bu uygulama üzerinden de izleyebilirsiniz. +10 TL vermezseniz, pc'den telefondan izleyebilirsiniz.

Malarki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet inandı
Smart tv var evde tanıdık dan ıp tv alıyorum tv ye kuruyorum senelik 200 dü en son bütün liglerin maçlarını şl ve avrupa ligi maçlarını izliyorum donma vs sorunda olmuyor ben yine ıp tv den devam.
Hocam 200 tl nerden aldınız bende düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
ödeme aşamasında hata alan var mı ? sürekli kullandıgım kartları denıyorum hata verıyor. lımıt veya ınternet alısverısı sorunum yok.

Güncelleme : TOD 12 taksit imkanı sağlasa bile bankalar max 6 taksi,t sınırlaması getirdiği için ödeme alınamıyormus. 6 taksiti seçince duzeldı. Bilgiyi bankayı arayıp öğrendim.

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alacaklar şunu bilsin. Telefondan televizyona ekran aktarma yapılamıyor.

Efacankzl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efecan Kızıl
Smart tv var evde tanıdık dan ıp tv alıyorum tv ye kuruyorum senelik 200 dü en son bütün liglerin maçlarını şl ve avrupa ligi maçlarını izliyorum donma vs sorunda olmuyor ben yine ıp tv den devam.
Hocam merhaba ip tv nasıl kurucam tv ye televizyonum Smart ve nereden alıyorsun

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
Tod yerine decoder almak daha avantajlı oda 150TL herhalde taraftar paketi TOD güzel de 45 saniye geriden geliyor yayın biraz can sıkıyor

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
HANGİSİNİ ALIYORSUN

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,229
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga