Full hd değil de sd olan kanalları izlersin 720p test verenler oluyor test edip anlarsınhocam 20 mbps gibi bi internetle iptv kasmadan donmadan maç izletir mi 1080p
2 telefondan girebiliyorum aynı andaAynı anda web/cep kulanılıyor muydu bilen var mı?
Edit:
- * Aynı anda 1 cihazdan izleme yapılabilir.
aynı maçı aynı anda izleyemezsinizhocam bu 129 TL olan paketde aynı anda kaç kişi izleyebiliyor
todtv nedir diğiturk de değil mi yayın haklarıSadece takımınızın maçları olan paket ayda 99₺ bütün liglerin olduğu paket ise 129₺.
Artık 1 sinemanın bile 150₺ olduğu dönemde pahalı olmadığını düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Beinconnectin yeni adı. Digitürk'ün yani.todtv nedir diğiturk de değil mi yayın hakları
aynı anda bi kaç kişi farklı cıhazdan izleme varmı ve aylık alınıryor mu yıllık mı sadeceBeinconnectin yeni adı. Digitürk'ün yani.
Aynı anda maç izlenmiyor. Kk'ye 12 taksitle alıyorsun aylık 129'a geliyor.aynı anda bi kaç kişi farklı cıhazdan izleme varmı ve aylık alınıryor mu yıllık mı sadece
Öyle knkPp Yağız değil mi ben mi benzettim
tüh be kuzenle ortak alıp ayrı ayrı izleriz diyodukAynı anda maç izlenmiyor. Kk'ye 12 taksitle alıyorsun aylık 129'a geliyor.
dostum hangi iptv yi önerirsin? bazısı patlıyormuş sonradan, bi de ben tv değil PCden izleyecemIptv sağolsun her şeyi veriyor tek fiyatla her şey ayağında sinema dizi arşivi çok
Farklı takımları tutuyorsaniz olabilir ama aynı ise olmaz tabi.tüh be kuzenle ortak alıp ayrı ayrı izleriz diyoduk
aynı saatte farklı maç olursa izleniyor yaniFarklı takımları tutuyorsaniz olabilir ama aynı ise olmaz tabi.