Neler Yeni

🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar aylık 100 TL hiç bir şey ne korsan yayınla uğraşacaksınız Döner olmuş 100 TL zaten Smart özelliği de var Tod uygulamasını indir tv'ne gir üyelik bilgilerini izle maçını sadece dezavantajı 30-45 saniye geç geliyor geç gelmesini istemiyorsanız decoder'lı alın 159 TL aylık galiba oda avantajlı şuan ki piyasaya göre
uygulamadan izleyemezsin bu paketle

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Aras Şimşek
uygulamadan izleyemezsin bu paketle
129TL olanı alırsa hem bütün maçları hem de televizyondan izleme imkanı elde etmiş olur 29TL vererek hem bütün maçlar hem de televizyondan izleme fırsatı geri çevrilmemeli diye düşünüyorum

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Bugün 129 TL olan paketi aldım kredi kartıyla. 12 taksit şeklinde ayda 129 TL olarak ödeyeceğim. 99 TL'lik pakete göre çok daha avantajlı bir takım değil bütün maçlar ve Fransa ligi, Almanya ligi gibi diğer liglerde var. TOD içerikleri var. Spor kanalları hariç ulusal kanallar, bein movies, national geo vs ücretli belgesel kanalları izlenebiliyor. Görüntü kaliteside güzel. İlk açtığınızda 10 saniye bulanık kötü bir görüntü oluyor internet kalitenize yükleme hızına bağlı olarak sonra net oluyor. Kısacası alacaklara ben öneririm. Lig başladığında fiyatlar artabilir. Ayrıca bugün bir kaç iptv firmasına fiyat sordum. Yıllık ücret 600-650 tl diyorlar. Derbi maçlarda donacağı 1 sene içerisinde sorun çıkaracağı garanti üstelik yasal olmadığı için patlama vs durumuda var. Aylık olarak baktığımızda onca tod içeriği tv kanalları diğer yabancı ligler ve süper lig maçlarının 129 TL olması birsey değil. Düşündüğümüzde netflix tek başına kaç TL? Geçen Avrupa ön eleme maçı izlemek için cafeye gittim kişi başı izleme ücreti 70 tl dediler. Bu yüzden yıllık 1545 TL çok gibi gözüksede Aylık bazda baktığınızda 129 TL ucuz ve yasal. Patlama donma hizmet alamama sorunlarında THH gibi devlet nezdinde başvuracagınız haklarınız var.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Aras Şimşek
Bugün 129 TL olan paketi aldım kredi kartıyla. 12 taksit şeklinde ayda 129 TL olarak ödeyeceğim. 99 TL'lik pakete göre çok daha avantajlı bir takım değil bütün maçlar ve Fransa ligi, Almanya ligi gibi diğer liglerde var. TOD içerikleri var. Spor kanalları hariç ulusal kanallar, bein movies, national geo vs ücretli belgesel kanalları izlenebiliyor. Görüntü kaliteside güzel. İlk açtığınızda 10 saniye bulanık kötü bir görüntü oluyor internet kalitenize yükleme hızına bağlı olarak sonra net oluyor. Kısacası alacaklara ben öneririm. Lig başladığında fiyatlar artabilir. Ayrıca bugün bir kaç iptv firmasına fiyat sordum. Yıllık ücret 600-650 TL diyorlar. Derbi maçlarda donacağı 1 sene içerisinde sorun çıkaracağı garanti üstelik yasal olmadığı için patlama vs durumuda var. Aylık olarak baktığımızda onca tod içeriği tv kanalları diğer yabancı ligler ve süper lig maçlarının 129 TL olması birsey değil. Düşündüğümüzde netflix tek başına kaç TL? Geçen Avrupa ön eleme maçı izlemek için cafeye gittim kişi başı izleme ücreti 70 TL dediler. Bu yüzden yıllık 1545 TL çok gibi gözüksede Aylık bazda baktığınızda 129 TL ucuz ve yasal. Patlama donma hizmet alamama sorunlarında THH gibi devlet nezdinde başvuracagınız haklarınız var.
Ben halen kullanmaya devam ediyorum 2 yıldır geçen sene Tod oldu ismi de tv'den de çok izledim 129TL ye hiç bir şey aslında şu an bir pizza olmuş 200 TL işte tek dezavantajı dediğim gibi 30-45 saniyelik gecikme onu da yaşamayım derseniz 159TL decoder'lı onu da alabilirsiniz

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Ben halen kullanmaya devam ediyorum 2 yıldır geçen sene Tod oldu ismi de tv'den de çok izledim 129TL ye hiç bir şey aslında şu an bir pizza olmuş 200 TL işte tek dezavantajı dediğim gibi 30-45 saniyelik gecikme onu da yaşamayım derseniz 159TL decoder'lı onu da alabilirsiniz
Decoder olayı ekstra uğraş gerektiriyor. Kurulumu ayrı uğraştırıcı. Üyeliği sonlandırmak ayrı dert decoderi geri vermek ayrı dert faks çekmek vs vs. uğraştırıcı şeyler geri vermeyince decoder ücreti alıyorlar. Bu şekilde mantıklı. Saniye olarak fark olması önemli değil. Maçlarda donmaması görüntü kalitesi vb. nedenlerden decoderli tercih etmedim. Abim evinde decoderli kullandı yıllarca iptal etmek istediğinde bir sürü prosedür çıkardılar resmen iptal edemesin diye uğraşıyorlar. O yüzden digiturkle sözleşmeli decoderli üyelik yapmam. Abim bizzat iptal sürecini yaşadığı için biliyorum çekilmez bir süreç. Bu şekilde kredi kartından 1545 TL'yi 12 taksitli şekilde çekti. Aylık 129 TL olacak şekilde. Seneye ağustosta bitiyor. İptalle uğraşmak gerekmiyor vs. daha rahat.

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
Futboldan anlayan biri bana yardımcı olabilir mi? Babam için bir paket satın almak istiyorum fakat paylaşılan 129 TL'lik paket, Digiturk'teki (Sporun Yıldızı) Spor Toto Süper Lig'i kapsamıyor sanki. Trendyol Süper Lig falan nedir hiç bilmiyorum.
Şu an n11'deki Digiturk Sporun Yıldızı Paketini almayı planlıyordum yeni bir abonelikle, fakat bu teklif daha cazip geldi. Digiturk'ün eski müşterileri kazıklamasını da boykot etmek istiyorum biraz.
Babam smart TV ve PC'den maç izliyor. (PC'de browser beIN üzerinden izliyor.) Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,507
İsim
Oğuz Oğuz
Futboldan anlayan biri bana yardımcı olabilir mi? Babam için bir paket satın almak istiyorum fakat paylaşılan 129 TL'lik paket, Digiturk'teki (Sporun Yıldızı) Spor Toto Süper Lig'i kapsamıyor sanki. Trendyol Süper Lig falan nedir hiç bilmiyorum.
Şu an n11'deki Digiturk Sporun Yıldızı Paketini almayı planlıyordum yeni bir abonelikle, fakat bu teklif daha cazip geldi. Digiturk'ün eski müşterileri kazıklamasını da boykot etmek istiyorum biraz.
Babam smart TV ve PC'den maç izliyor. (PC'de browser beIN üzerinden izliyor.) Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Trendyol süper lig ligin yeni adı. 129tl'lik pakette var.

Lowhp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ömer Açık
Biri artık hangi iptv'yi kullandığını söyleyebilir mi :)

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Uygulama üzerindeki yorumlari inceledigimde bir tane olumlu yoruma denk gelmedim 😀169luk alirsak 4k qled tv uzerinden maclari izleyebilirim degil mi arkadaşlar? Gec gelme mevzusu nasil oluyor acaba ? Babam icin aliyorum bu sekilde alip uygulamayi kurmam yeterli midir? Mac tarihlerinde sorun yasanir mi? Baska bir alternatif yok galiba cevaplar icin teşekkür ederim

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,264
İsim
.
169luk alirsak 4k qled tv uzerinden maclari izleyebilirim degil mi arkadaşlar? Gec gelme mevzusu nasil oluyor acaba ? Babam icin aliyorum bu sekilde alip uygulamayi kurmam yeterli midir? Mac tarihlerinde sorun yasanir mi? Baska bir alternatif yok galiba cevaplar icin teşekkür ederim
Biri artık hangi iptv'yi kullandığını söyleyebilir mi :)
Bugün 14.00 itibariyle zam gelmiş canlı destekle görüştüm alınır mı emin değilim.
4 ağustos idi son tarih.
129 luk paket gitti mi sade süper lig 159 diyor?
Bu site linki kaçak mı oluyor ?
Bein sports veriyor normalde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090