Bugün 129 TL olan paketi aldım kredi kartıyla. 12 taksit şeklinde ayda 129 TL olarak ödeyeceğim. 99 TL'lik pakete göre çok daha avantajlı bir takım değil bütün maçlar ve Fransa ligi, Almanya ligi gibi diğer liglerde var. TOD içerikleri var. Spor kanalları hariç ulusal kanallar, bein movies, national geo vs ücretli belgesel kanalları izlenebiliyor. Görüntü kaliteside güzel. İlk açtığınızda 10 saniye bulanık kötü bir görüntü oluyor internet kalitenize yükleme hızına bağlı olarak sonra net oluyor. Kısacası alacaklara ben öneririm. Lig başladığında fiyatlar artabilir. Ayrıca bugün bir kaç iptv firmasına fiyat sordum. Yıllık ücret 600-650 tl diyorlar. Derbi maçlarda donacağı 1 sene içerisinde sorun çıkaracağı garanti üstelik yasal olmadığı için patlama vs durumuda var. Aylık olarak baktığımızda onca tod içeriği tv kanalları diğer yabancı ligler ve süper lig maçlarının 129 TL olması birsey değil. Düşündüğümüzde netflix tek başına kaç TL? Geçen Avrupa ön eleme maçı izlemek için cafeye gittim kişi başı izleme ücreti 70 tl dediler. Bu yüzden yıllık 1545 TL çok gibi gözüksede Aylık bazda baktığınızda 129 TL ucuz ve yasal. Patlama donma hizmet alamama sorunlarında THH gibi devlet nezdinde başvuracagınız haklarınız var.