Yok işte o seçenek. Nasıl ekletirim acaba?orada 10 TL fark ile smart tv var onu seçmen lazım
99TL olanda çıkmıyor bende.Alıntıyı görüntüle
cıkmıyor mu
99 luga bakayım dur99TL olanda çıkmıyor bende.
kral müşteri hizmetlerini arayıp sor valla ben bilemedim bende de yok99TL olanda çıkmıyor bende.
reis laptoptan-pcden aç hdmi ile bağla hiç olmuyorsa99TL olanda çıkmıyor bende
Kısıtlama varsa ekran yansıtmayı engelliyorlar bu platformlarda. Bende Netflix bile yansımıyor TV ye. Gerçi uğraşmak da istemiyorum zaten.reis laptoptan-pcden aç hdmi ile bağla hiç olmuyorsa
1080pgörüntü kalitesi nasıl ki
todda yansıtabiliyordum benKısıtlama varsa ekran yansıtmayı engelliyorlar bu platformlarda. Bende Netflix bile yansımıyor TV ye. Gerçi uğraşmak da istemiyorum zaten.
valla kacaklarda iyi de ugrasmaya degmez aylık 130 tl zevki olmalı insanınBiz kaçak twitterdan devam bu arada gayet kaliteli veriyorlar isim isteyen olursa atarım özelden ara sıra donma oluyor sonra hemen geri geliyor ben vermem bu paraları gereksiz bence
Dijiturkmu hocam bu ne oluyo televizyonda izleniyomuSadece takımınızın maçları olan paket ayda 99₺ bütün liglerin olduğu paket ise 129₺.
Artık 1 sinemanın bile 150₺ olduğu dönemde pahalı olmadığını düşünüyorum.
Request Rejected
www.todtv.com.tr
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Akıllı televizyon ise izleniyor.Dijiturkmu hocam bu ne oluyo televizyonda izleniyomu