Superlight 2 vs Razer Viper V3 Pro vs DeathAdder V3 Pro sizce hangisi alinmali?

Kemal1881

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5000
bu ucu rasinda kaldim sizce hangisi alinmali
ucunude amazondan alacagi superlight 2 suanda 4875tl ve pesin fiyatina 6 taksit yapiyor , viper v3 pro 5265tl ve pesin fiyatina 9 taksit yapiyor , deathadder 3850tl ve pesin fiyatina 6 taksit yapiyor sizce hangisi alinir ?

deathadder v3 pro kronik scroll sorunu varmış bir süre sonra encoderi gidiyormuş. Ben aldım 2 ay evvel şuanlık öyle bir sorun yok ama arkadaşım 1 sene evvel aldı maalesef onda da scroll bozuldu, tabi garantiden değiştiler ama yeniden bozulur mu bilemiyoruz. Benim ki de dediğim gibi daha 2 aylık şuanlık sağlam. Tutuşu hissiyatı falan hoş ama bir kaç konuda gördüm süperlight 2 bir tık iyi diyolardı.

deathadder v3 pro kronik scroll sorunu varmış bir süre sonra encoderi gidiyormuş. Ben aldım 2 ay evvel şuanlık öyle bir sorun yok ama arkadaşım 1 sene evvel aldı maalesef onda da scroll bozuldu, tabi garantiden değiştiler ama yeniden bozulur mu bilemiyoruz. Benim ki de dediğim gibi daha 2 aylık şuanlık sağlam. Tutuşu hissiyatı falan hoş ama bir kaç konuda gördüm süperlight 2 bir tık iyi diyolardı.
hocam benim de superlight 2 alasim var fakat skates takilmasi gerekiyormus sanirim kendi stok skatesleri yeterli degil diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,441
Üyeler
185,725
Son üye
Papaz00.
Geri