profesyonel cs oyuncuları superlight kullanıyor ama nasıl oluyor razer v3 pro yeni mi çıktı
YENİ çıktı profların ne kullandığı önemsiz sensör farkı var geride kaldı logi artık ninjitsu sora falanda daha iyiprofesyonel cs oyuncuları superlight kullanıyor ama nasıl oluyor razer v3 pro yeni mi çıktı
bu faremden önce ec2 (ergo fare) kullanıyodum onla oynarken daha iyi geliyodu bana. Şuan razer viper kullanıyorum ergoya mı dönsem yoksa simetrik devam mı etsem kararsızım. Deneme fırsatım da olmadı gezdiğim mağazalarda teşhir v3 ürünü yoktuHocam mouse alırken verilere bak ama mouse de en önemlisi eline uygun olması bence git açık bir yerde dene 2 sinide eline uymazsa v3 pro mouse her ne kadar iyi olsada kötü oluyor yani
v2 promu ?bu faremden önce ec2 (ergo fare) kullanıyodum onla oynarken daha iyi geliyodu bana. Şuan razer viper kullanıyorum ergoya mı dönsem yoksa simetrik devam mı etsem kararsızım. Deneme fırsatım da olmadı gezdiğim mağazalarda teşhir v3 ürünü yoktu
Varsa mediamarkt da vardır bide itopyada belki vardırbu faremden önce ec2 (ergo fare) kullanıyodum onla oynarken daha iyi geliyodu bana. Şuan razer viper kullanıyorum ergoya mı dönsem yoksa simetrik devam mı etsem kararsızım. Deneme fırsatım da olmadı gezdiğim mağazalarda teşhir v3 ürünü yoktu
tutuşuna uygunsa sora müksora da alabilirim ama emin olamadım o da
düz viper