Neler Yeni

Superlighttan v3 proya geçmeye değer mi

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Hocam mouse alırken verilere bak ama mouse de en önemlisi eline uygun olması bence git açık bir yerde dene 2 sinide eline uymazsa v3 pro mouse her ne kadar iyi olsada kötü oluyor yani :)

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
profesyonel cs oyuncuları superlight kullanıyor ama nasıl oluyor razer v3 pro yeni mi çıktı

Sponsorun varsa kullanırsın, zorunda da kalabilirsin. Ek olarak zaten switchler değişiyor, skatez değişiyor o fareyi dümdüz e-sporcu kullanmaz artık.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
profesyonel cs oyuncuları superlight kullanıyor ama nasıl oluyor razer v3 pro yeni mi çıktı
YENİ çıktı profların ne kullandığı önemsiz sensör farkı var geride kaldı logi artık ninjitsu sora falanda daha iyi

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
Hocam mouse alırken verilere bak ama mouse de en önemlisi eline uygun olması bence git açık bir yerde dene 2 sinide eline uymazsa v3 pro mouse her ne kadar iyi olsada kötü oluyor yani :)
bu faremden önce ec2 (ergo fare) kullanıyodum onla oynarken daha iyi geliyodu bana. Şuan razer viper kullanıyorum ergoya mı dönsem yoksa simetrik devam mı etsem kararsızım. Deneme fırsatım da olmadı gezdiğim mağazalarda teşhir v3 ürünü yoktu

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
bu faremden önce ec2 (ergo fare) kullanıyodum onla oynarken daha iyi geliyodu bana. Şuan razer viper kullanıyorum ergoya mı dönsem yoksa simetrik devam mı etsem kararsızım. Deneme fırsatım da olmadı gezdiğim mağazalarda teşhir v3 ürünü yoktu
v2 promu ?

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
Varsa mediamarkt da vardır bide itopyada belki vardır

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Top Bottom