Kablo öneririm WİFİ ile bağlandığınız da diğer kullanıcılar yoğun şekilde etkileşim yaptığını anda dalgalanmalar olucaktır bu da pinin çıkmasına sebep olucaktır.Arkadaşlar superonline 24 Mbps İnternet hızım var görüntü bulanıklaşmadan orta seviyede stabil görüntü için hangi ayarlarda oynamam daha iyi birde kablo ile mi yoksa WiFi direkt mi daha iyi sizce?
Pek zorlamamk lazım türknet öneririm hem ucuz f/p youtube da videolara bakmanı tavsiye ederim.Ayarları bir türlü tutturamadım çok ayar değiştim ama işte adamlar 15 Mbps ile mutlu ben 24 ile yetemedim yakın zamanda 100 Mbps ye geçicem zaten ama idare etmem lazım
Şunu tekrar belirteyim. Eğer tek sen bağlı değilsen suç hızda değildir. Sonra boşuna yapmış olma. 2. olarakta 35 iyidir altı artık üzebiliyor. Bende arada geforce now kullanıyorum bunu tek kullanıcaksın derim.Ayarları bir türlü tutturamadım çok ayar değiştim ama işte adamlar 15 Mbps ile mutlu ben 24 ile yetemedim yakın zamanda 100 Mbps ye geçicem zaten ama idare etmem lazım
Maalesef değiştirirPeki teşekkürler kullanmazlar ama WiFi ye bağlı olmaları bu durumu değiştirir mi
Kankam Turkneti Önermem Kablonet İ Öneririm Garanti O Hızı Veriyolar Sitesinden Fiyatları İnceleyebilirsinAyarları bir türlü tutturamadım çok ayar değiştim ama işte adamlar 15 Mbps ile mutlu ben 24 ile yetemedim yakın zamanda 100 Mbps ye geçicem zaten ama idare etmem lazım