0.80 oluyor 8.0 8mbpsdir Sağlayıcınızı arayıp sorunu bildiriniz düşük hızınızAlıntıyı görüntüle
8mbps 0.80 mi oluyor anlamadım
Kabloda olabilir fakat bazen değişiyorsa hızınız kabloyla alakalı değildir sürekli böyleyse hep kabloya alakalı olma ihtimali var tabiikabloyla bağlanıyorum kabloda bi sıkıntı olabilirmi? bügün oldu bu lolde filan 15ms alıyordum şuan 50 lerde
Sövmek çözüm değil en azından sövdüğün zaman düzeltmiyorlar.İss'ni ara say söv. Senlik bir şey değil. Adiler bildiğin kısıyorlar oradan tek tuşla arayıp kavga edince muslukları açıyorlar
Hocam internetin cidden çok kötü, bir sıkıntı var. Arayıp konuş, hakkını ara.Alıntıyı görüntüle
8mbps 0.80 mi oluyor anlamadım
Hızınız değişiyor mu sürekli yoksa diğer kabloda hep 0.80 mi alıyorsunuz ? Anladığım kadarıyla altyapınız yetersiz kalıyor hız arttıkça ping kaybı yaşıyorsunuzAlıntıyı görüntüle
şimdi başka kablo taktım gitti universty e falan bağlandı 5mbps oldu hız ping 110
diğer kabloda normalde 7mbps 7.80 mbps ve 15 14 ping ara sıra 8 ping alıyorum bugün bişey oldu heraldeHızınız değişiyor mu sürekli yoksa diğer kabloda hep 0.80 mi alıyorsunuz ? Anladığım kadarıyla altyapınız yetersiz kalıyor hız arttıkça ping kaybı yaşıyorsunuz
Haklısınızsuperonline insana internet aldırmak için yalaka gibi yapışır ondan sonrada her ay söke söke alır daha fazla bişeyler söylemek isterdim ama şimdi görürler bu mesajı turkcell pingimi yükseltir yok allah korusun bi cs keyfimiz var zaten
Bugün bir şey olmadı pazar günü ve altyapınız max derecede kullanılıyor yetersiz kalıyor altyapı yetersizliğinden dolayı arayın turkcelli bildirin çözeceklerine eminim fakat biraz zaman alabilirdiğer kabloda normalde 7mbps 7.80 mbps ve 15 14 ping ara sıra 8 ping alıyorum bugün bişey oldu heralde