Superonline a geçilirmi

Başka alternatifin yoksa geçilir tüm sağlayıcılarda sorunlar yaşayanlarda var sorunsuz kullananlarda bu iyi şu iyi demek zor senelerdir süper online kullanıcısıyım çok problemle karşılaşmadım karşılaştığım zamanda hemen sorunum çözüldü..

Başka alternatifin yoksa geçilir tüm sağlayıcılarda sorunlar yaşayanlarda var sorunsuz kullananlarda bu iyi şu iyi demek zor senelerdir süper online kullanıcısıyım çok problemle karşılaşmadım karşılaştığım *zamanda hemen sorunum çözüldü..
vdls mi yoksa fiber mi kullanıyorsun ? tek altyapı superonline diye biliyorum oturduğum yerde ama oda dls altyapısı var en fazla 50 mbps veriyor bende türknet i düşünüyorum oda olmazsa milenicom gibi duruyor

vdls mi yoksa fiber mi kullanıyorsun ? tek altyapı superonline diye biliyorum oturduğum yerde ama oda dls altyapısı var en fazla 50 mbps veriyor bende türknet i düşünüyorum oda olmazsa milenicom gibi duruyor
Fiber 1000 mbps kullanıyorum..

arkadaşlar son sorum son durumlardan sonra hala türknete geçilirmi

superonline mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adresimde tt de maks 66 mbps çıkıyor,kablonet 50 mbps dsl,türknet 66 mbps,superonline da dsl ve superbox var bu durumda mantıklı olan hangisidir
superonline harici hepsi vdsl turk telekom altyapısı fiberin tadı ayrıdır.

Geri