OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,016
ben Turk Telekom fiber kullanıyorum anlık artışlar bende de oluyor.Arkadaş arada sırada ping sorunu çıkıyor falan yazmış
ben Turk Telekom fiber kullanıyorum anlık artışlar bende de oluyor.Arkadaş arada sırada ping sorunu çıkıyor falan yazmış
genel için dedi vdls fln da dahilArkadaş arada sırada ping sorunu çıkıyor falan yazmış
superonline tek geçersu an bende aynı şeyi yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
netspeed nasıldır dostlar
Fiber den önce Telekom vdsl kullanıyordum yine sorun yoktuben Turk Telekom fiber kullanıyorum anlık artışlar bende de oluyor.
bende kullanıyorum şu an ama bazen aşırı anlık artışlar oluyor ve yere görede değişiyorFiber den önce Telekom vdsl kullanıyordum yine sorun yoktu
vdls mi yoksa fiber mi kullanıyorsun ? tek altyapı superonline diye biliyorum oturduğum yerde ama oda dls altyapısı var en fazla 50 mbps veriyor bende türknet i düşünüyorum oda olmazsa milenicom gibi duruyorBaşka alternatifin yoksa geçilir tüm sağlayıcılarda sorunlar yaşayanlarda var sorunsuz kullananlarda bu iyi şu iyi demek zor senelerdir süper online kullanıcısıyım çok problemle karşılaşmadım karşılaştığım *zamanda hemen sorunum çözüldü..
Fiber 1000 mbps kullanıyorum..vdls mi yoksa fiber mi kullanıyorsun ? tek altyapı superonline diye biliyorum oturduğum yerde ama oda dls altyapısı var en fazla 50 mbps veriyor bende türknet i düşünüyorum oda olmazsa milenicom gibi duruyor
dönem dönem facebookda çıkardığını söyüyolar çünküArkadaş arada sırada ping sorunu çıkıyor falan yazmış
superonline harici hepsi vdsl turk telekom altyapısı fiberin tadı ayrıdır.superonline mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adresimde tt de maks 66 mbps çıkıyor,kablonet 50 mbps dsl,türknet 66 mbps,superonline da dsl ve superbox var bu durumda mantıklı olan hangisidir