Superonline Alınır mı?

Tarife sayfasında da yazıyor siteden de bakıp teyit ettim 600TL kurulum 600TL aktivasyon ücreti diyor yeni abonelikte, toplam 1200TL alıyorlar yani baştan ama sanırım 12 taksitle ödeme imkanı da varmış bunları.
kanka superonline da internet kuruyorum yok kurulum ücreti onları erken iptalde alıyor

Ben bir süredir vodafone kullanıyorum memnunum şimdiki ücretleri nedir bilmiyorum ama

Kurulum ücreti dedğine göre telekom altyapısından bağlatacaksın 700 tl ucuz ama pingden kimse memnun değil superonlinede günlük kullanım içinse alabilirsin

Kurulum ücreti dedğine göre telekom altyapısından bağlatacaksın 700 tl ucuz ama pingden kimse memnun değil superonlinede günlük kullanım içinse alabilirsin
İndirme yapacağım yayın açacağım film izleyeceğim. Altyapı Superonline kendi altyapısı bu arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka superonline da internet kuruyorum yok kurulum ücreti onları erken iptalde alıyor
Benim geçeceğim tarifede var hepsinde olmayabilir doğrudur.

Twitch, Kick gibi yurtdışı sunucuları olan platformlarda yayın yapacaksan hayır bulaşmayın. Yurtdışı portları berbat, oyunlarda pingli, yayınlarda sorunlu. Çekeceğiniz eziyete değmez. Atıyorum Türk Telekom 50 Mbps internet var, o altyapıdan TürkNET veya Netspeed 50/20 paketinde bile daha iyi deneyim alırsınız.

Ben 70 MBps altyapıda, Netspeed 70/20 hız ile CS2 30-35 ping, BF6 sabit 50 ping alıyorum. Tabii kullandığım Keenetic modem, modem içi hız sabitleme ve oyun profili seçmenin de avantajları var. Ayrıca modem Wifi-6, Wifi-6 modemlr bağlanan kablosuz cihazların yarattığı karmaşayı çözüyor. Wifi-6 altında bir modemde, kablosuz bir cihaz bağlanınca ağda garip dalgalanmalar yaşarsınız.

Ben de bu modem var galiba ₺3700 falan almıştım, fiyatı bayağı çoştu. Ama taksitle falan küçük ISS kullanan herkese öneririm. Donanımı ve yazılımı bayağı iyi.

Cihaza özel yaptığım ayarlar da şu. Her cihaza özel ayar yapabiliyorsunuz. Cloudflare DNS sayesinde (Netspeed ve TürkNET gibi ISS'lerin de etkisi var) Discord ve yasaklı diğer sitelere girebiliyorum. Trafik önceliği ''2'' modemin kendi belirlediği oyun profili. Önceliği artırıyor kabaca. Hız sınırı ise altyapı şu an 75 Mbps veriyor 70 sabitledim, yükleme hızını da 20 1 düşük sabitledim. Böylece bufferbloat testinde de A değerini alıyorum. Fiber olsa A+ olacak.

2026-06-23_02-46.webp

Modem bu arada firma kısıtlamıyorsa, altyapıya göre hızı artırıp kısabiliyor. Zaten içinde bir sürü donanım ve yazılımsal istikrarı artıran şey var.

2026-06-23_02-48.webp

Geri