Neler Yeni

Süperonline binamda Yok

berata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay ata
Arkadaşlar bizim evde fiber var, fiber alt yapı destekliyor. Ben ilk türk telekom fiber paketini kullandım memnun kalmayınca kablonete geçtim ordanda süperonline a geçsem daha iyi olur diye düşündüğüm için süperonline a başvuru yaptım .ve Bana binada altyapı yok Süperbox (400tl süperboxlar) alın dediler. Fakat yan binaların hepsinde süperonline fiber alt yapısından yararlanıyorlar. Galiba bizim binada süperonline kutusu yok nasıl binama bağlattırabilirim . Süperbox almak istemiyorum 400tl verilmez gelsinler binama bağlasınlar nasıl başvuru yapabilirim binama bağlantı için Çünkü yan binalarada internetten baktığımda süperonline mevcut gözüküyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Uğraşmanıza değmez. TT Fiber kullanın daha iyi.
Superonline fiber üzerinden 20Mbps upload alıp da çıkışları berbat olup 2500bit yayında drop yiyen var.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bizim evde fiber var, fiber alt yapı destekliyor. Ben ilk türk telekom fiber paketini kullandım memnun kalmayınca kablonete geçtim ordanda süperonline a geçsem daha iyi olur diye düşündüğüm için süperonline a başvuru yaptım .ve Bana binada altyapı yok Süperbox (400tl süperboxlar) alın dediler. Fakat yan binaların hepsinde süperonline fiber alt yapısından yararlanıyorlar. Galiba bizim binada süperonline kutusu yok nasıl binama bağlattırabilirim . Süperbox almak istemiyorum 400tl verilmez gelsinler binama bağlasınlar nasıl başvuru yapabilirim binama bağlantı için Çünkü yan binalarada internetten baktığımda süperonline mevcut gözüküyor
Kartal da bulunan ana binasına gidebilirsin süreç daha hızlı olur.

berata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superonline fiber üzerinden 20Mbps upload alıp da çıkışları berbat olup 2500bit yayında drop yiyen var.
TürkTelekom hangi tarifeyi kullanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Süperonline da 200mphs dowloand / 10 upload veriyor 150tlye çok uygun geldi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
TürkTelekom hangi tarifeyi kullanıyorsun
Ben fiber kullanmıyorum.
İzmir'de oturuyorum, VDSL2/FTTC Üzerinden 100Mbps alıyorum.
Kat Kat Hız var ama yeni kullanıcılara kapalı.
Modemimin sınırları yüzünden 95/7.7 Alıyorum. Ping değerlerim imzamda var.

Top Bottom