Neler Yeni

Superonline Fiber FTTH mı Türk Telekom FTTB(TürkNet) mi?

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Hangisini önerirsiniz? Sabit şekilde düşük pingi hangisinden alabilirim? Superonline online oyunlarda daha mı iyidir? Türk Telekom Fiber Fttb altyapısını seçersem TürkNet üzerinden düşünüyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hangisini önerirsiniz? Sabit şekilde düşük pingi hangisinden alabilirim? Superonline online oyunlarda daha mı iyidir? Türk Telekom Fiber Fttb altyapısını seçersem TürkNet üzerinden düşünüyorum.
Fiyatları ve hızları ?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
TürkNet üzerinden 100mbps sınırsız 100TL, Superonline Turkcell Biz kullanıcı üzerinden 100mbps sınırsız 12ay taahhüt 120 TL
TürkNet daha mantıklı duruyor. Etrafınızda kullanan var mı komşularınızdan? Sorun soruşturun bence. ISS'ler bölgesel olarak sorunlara sahip olabiliyor. Komşularınızdan TürkNet kullanıp memnun olan varsa TürkNet alın, Turkcell'den memnun var ise Turkcell alın

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TürkNet daha mantıklı duruyor. Etrafınızda kullanan var mı komşularınızdan? Sorun soruşturun bence. ISS'ler bölgesel olarak sorunlara sahip olabiliyor. Komşularınızdan TürkNet kullanıp memnun olan varsa TürkNet alın, Turkcell'den memnun var ise Turkcell alın
Turkcell den kullananlar memnun. Türk Telekom da memnun olanda var olmayanda. Bir anlam veremedim. Bir kaç blok var. Kendi bloğumdakilere tam soramadım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Turkcell den kullananlar memnun. Türk Telekom da memnun olanda var olmayanda. Bir anlam veremedim. Bir kaç blok var. Kendi bloğumdakilere tam soramadım.
Kendi bloğunuzdakilere de sorduktan sonra tercihinizi yapın. Bizim burada benden 100 metre ötede olup Türktelekomdan memnun olan insan çok ama ben hiç memnun değilim

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi bloğunuzdakilere de sorduktan sonra tercihinizi yapın. Bizim burada benden 100 metre ötede olup Türktelekomdan memnun olan insan çok ama ben hiç memnun değilim
Ping için Superonline Fiber daha iyi diyorlar ama bloğumda anlayana denk gelirsem bir sorayım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ping için Superonline Fiber daha iyi diyorlar ama bloğumda anlayana denk gelirsem bir sorayım.
Genel olarak doğru ama bölgesel olarak farklılık göstermesi mümkün olduğundan ötürü sormanız daha iyi olur bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix

Top Bottom