Fiyatları ve hızları ?Hangisini önerirsiniz? Sabit şekilde düşük pingi hangisinden alabilirim? Superonline online oyunlarda daha mı iyidir? Türk Telekom Fiber Fttb altyapısını seçersem TürkNet üzerinden düşünüyorum.
TürkNet üzerinden 100mbps sınırsız 100TL, Superonline Turkcell Biz kullanıcı üzerinden 100mbps sınırsız 12ay taahhüt 120 TLFiyatları ve hızları ?
TürkNet daha mantıklı duruyor. Etrafınızda kullanan var mı komşularınızdan? Sorun soruşturun bence. ISS'ler bölgesel olarak sorunlara sahip olabiliyor. Komşularınızdan TürkNet kullanıp memnun olan varsa TürkNet alın, Turkcell'den memnun var ise Turkcell alınTürkNet üzerinden 100mbps sınırsız 100TL, Superonline Turkcell Biz kullanıcı üzerinden 100mbps sınırsız 12ay taahhüt 120 TL
Turkcell den kullananlar memnun. Türk Telekom da memnun olanda var olmayanda. Bir anlam veremedim. Bir kaç blok var. Kendi bloğumdakilere tam soramadım.TürkNet daha mantıklı duruyor. Etrafınızda kullanan var mı komşularınızdan? Sorun soruşturun bence. ISS'ler bölgesel olarak sorunlara sahip olabiliyor. Komşularınızdan TürkNet kullanıp memnun olan varsa TürkNet alın, Turkcell'den memnun var ise Turkcell alın
Kendi bloğunuzdakilere de sorduktan sonra tercihinizi yapın. Bizim burada benden 100 metre ötede olup Türktelekomdan memnun olan insan çok ama ben hiç memnun değilimTurkcell den kullananlar memnun. Türk Telekom da memnun olanda var olmayanda. Bir anlam veremedim. Bir kaç blok var. Kendi bloğumdakilere tam soramadım.
Ping için Superonline Fiber daha iyi diyorlar ama bloğumda anlayana denk gelirsem bir sorayım.Kendi bloğunuzdakilere de sorduktan sonra tercihinizi yapın. Bizim burada benden 100 metre ötede olup Türktelekomdan memnun olan insan çok ama ben hiç memnun değilim
Genel olarak doğru ama bölgesel olarak farklılık göstermesi mümkün olduğundan ötürü sormanız daha iyi olur bencePing için Superonline Fiber daha iyi diyorlar ama bloğumda anlayana denk gelirsem bir sorayım.
Tamam hocam.Genel olarak doğru ama bölgesel olarak farklılık göstermesi mümkün olduğundan ötürü sormanız daha iyi olur bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
@alpolojix