Neler Yeni

Superonline fiber için omni dsl alınır mı

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Superonline pişmanlıktır... Bunun kanısına benim, çok fazla arkadaşımın ve öğretmenimin kazıklanmasından biliyorum
Aynı fikirdeyim. Eski kullanıcısıyım internet gitti 3 ay yapamadılar sonrasında TT ye geçtik adamlar geldi kabloya üfledi bantladı internet geldi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Gece konuştuk. Ben sol üzerinden milleni almasından veya tt üzerinden milleni almasından yanayım. Ping olarak tt üzerinden alması da daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
TT ye de o kadar para vermeyip millenicom alması daha iyi olur ben de aynı şekilde tavsiyede bulundum.

Çınar Yaşar

80+ Gold
neden sıkıntı yaşadın acaba? @6n_adam da geçecekti ama.
Sıkıntı yaşamız yaşadığımız yere bağlı değil, öncelikle bize düşük internet satıyorlar (örnek 25mbps) fakat ms PUBG Mobile’de 968ms oluyor ve İnsatgrama bile giremiyorsun bu nedenden dolayı internet yükseltmeyi teklif ediyorlar bize 110-120TL arası fiyata 50mbps internet teklif ettiler aldık şimdi de internet sürekli gidip geliyor ve internet ara sıra leş gibi oluyor ve tahhaütten dolayı çıkış yapamıyorsun onlar da kafalarına göre fiyatı 150-160TL gibi faturalar gönderiyorlar 110-120TL göndermeleri gerekirken. Bu olay sadece bende vardı sanıyordum fakat öğretmenim ve arkadaşlarımda da olmuş bu olay

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
TT ye de o kadar para vermeyip millenicom alması daha iyi olur ben de aynı şekilde tavsiyede bulundum.
"TT Üzerinden, Altyapısından"
Sol'da kısıtlamalar bitmek bulmuyor. Milleni için kendi çıkış sunucusunu kullanma şartı kılmış.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Aynı fikirdeyim. Eski kullanıcısıyım internet gitti 3 ay yapamadılar sonrasında TT ye geçtik adamlar geldi kabloya üfledi bantladı internet geldi.
Türk Telekom’a değil de şahsen Türk Net’e geçmeyi planlıyoruz fakat anneannem yeni eve geçti daha ucuza 40mbps down 6mbps upload alıyor ve sorun yaşamıyor

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Türk Telekom’a değil de şahsen Türk Net’e geçmeyi planlıyoruz fakat anneannem yeni eve geçti daha ucuza 40mbps down 6mbps upload alıyor ve sorun yaşamıyor
Bizzat Türk Net te kullandım ben bir sıkıntı yaşamadım ama yaşayan çok arkadaşım var.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bizzat Türk Net te kullandım ben bir sıkıntı yaşamadım ama yaşayan çok arkadaşım var.
aslında Erdem İpekçi diye bir arkadaşım var İP adresini bulup oradan ev adresini ve kullandığı internet markasını bulmuştum Türknet kullanıyordu dur bir sorayim ona

Squex

80+ Silver
aslında Erdem İpekçi diye bir arkadaşım var İP adresini bulup oradan ev adresini ve kullandığı internet markasını bulmuştum Türknet kullanıyordu dur bir sorayim ona
nE
Mesaj otomatik birleştirildi:

hackerboy53

Çınar Yaşar

80+ Gold
nE

hackerboy53
sjsjsjsjsjsjsj kolay oldu fakat telefon İP adresini buldum, bilgisayarını bulsaydım mesaj gönderebilir, bilgisayarını yeniden başlatabilir veya kapatabilirdim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Sakın.
Yani Millenicom daha iyi olur diyorsun.
Evt. Ama TTden alırsa.
Bak kısaca ping sorununu şöyle özetleyeyim. İzmir-Aydın yan yana. Aydın'da Superonline kullanan bir tanıdığım tracert üzerinde 63ms alıyor. Oyun içinde ise bu daha fazla. Ama ben bile İzmir'den tracert üzerinde 40ms alıyorum. Düşün aradaki farkı.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Sakın.

Evt. Ama TTden alırsa.
Bak kısaca ping sorununu şöyle özetleyeyim. İzmir-Aydın yan yana. Aydın'da Superonline kullanan bir tanıdığım tracert üzerinde 63ms alıyor. Oyun içinde ise bu daha fazla. Ama ben bile İzmir'den tracert üzerinde 40ms alıyorum. Düşün aradaki farkı.
Arkadaşıma sordum her yerde çekiyor ping felan girmiyor dedi

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Sakın.

Evt. Ama TTden alırsa.
Anladım, ben de biliyorum sıkıntı olduğunu. Anlattığın için teşekkür ederim bence müsait oldukça rehberlerine devam et çok yararlı ve bilgi içerikli oluyor. Neyse ki ben de 8 yıllık TT belasından kurtuldum inşallah Millenicom bugün (3.gün) internetimi bağlayacak, bana öyle söylediler.

Arkadaşıma sordum her yerde çekiyor ping felan girmiyor dedi
Benim bir arkadaşım kullanıyordu o kadar sıkıntılıydı ki bir ara hız testinde 0.2 down 998 up aldı. .ddd

Top Bottom