Superonline Fiber Nasıldır ADSL kullanıyoruz

Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar Selamlar Uzun Zamandır göknet adsl 12mb kullanıyoruz ve hız çok yavaş ping çok fazla ve yeni gelen zamlardan sonra değiştirme kararı aldık Başta comnete geçicektik ama sonra adslden vdsle geçiş olmadıgını ve baya zahmetli oldugunu öğrendim superonline fiber düşündük şu paketi buldum taahutlu olması iyi benim için zamlardan etkilenmiyelim diye sizce gerçekmi bu dolandırılmak istemiyorum 50mb down 10mb upload paketi düşündük aylık 165 ortalama sizce nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• Screenshot_20230111-172131_Chrome.jpg
    Screenshot_20230111-172131_Chrome.jpg
    82.8 KB · Hit: 50
  • Screenshot_20230111-171717_Chrome.jpg
    Screenshot_20230111-171717_Chrome.jpg
    70.9 KB · Hit: 51
  • Screenshot_20230111-173309_Chrome.jpg
    Screenshot_20230111-173309_Chrome.jpg
    69.1 KB · Hit: 48
Fiyat uygun geliyorsa size alınır tabiiki. Altyapı sorgulayın almadan önce.
Arkadaşlar Selamlar Uzun Zamandır göknet adsl 12mb kullanıyoruz ve hız çok yavaş ping çok fazla ve yeni gelen zamlardan sonra değiştirme kararı aldık Başta comnete geçicektik ama sonra adslden vdsle geçiş olmadıgını ve baya zahmetli oldugunu öğrendim superonline fiber düşündük şu paketi buldum taahutlu olması iyi benim için zamlardan etkilenmiyelim diye sizce gerçekmi bu dolandırılmak istemiyorum 50mb down 10mb upload paketi düşündük aylık 165 ortalama sizce nasıl

.

superonlinede altyapı sorgulama bulamadım diğer sitelerde 55mb vdsl gözüküyordu haritadan baktım evimde fiberde var

siteye bi bakabilirmisinizi bu fiyat uygun geldi bana ama superonlineda böyle bir fiyat ilk kez görüyorum

superonlinede altyapı sorgulama bulamadım diğer sitelerde 55mb vdsl gözüküyordu haritadan baktım evimde fiberde var

siteye bi bakabilirmisinizi bu fiyat uygun geldi bana ama superonlineda böyle bir fiyat ilk kez görüyorum
165 ise iyi

dolandırıcı bir siteye girmek istemiyorum rica etsem kontrol edebilirmisiniz sizde
Link atarsan bakabilirim şuan bilgisayarda olmadığım için bakamıyorum

Güvenmiyorsanız firmayı arayıp sorabilirsiniz.

ADSL'e göre her türlü daha iyidir, düşünmeden geç direkt.

abi şartlarda şöyle bir şey var
''aşağıdaki kampanlayrda bulunan ve aşağıdaki katılım kriterlerini sağlayan mevcut turkcell superonline fiber internet müşterileri,Turkcell superonline aboneliğinin sakıya alınmamış olması ve son ödevem tarihi geçmiş ödenmemiş faturası olmaması koşulu ile yararlanılabilir diyor

biz hiçbir zaman superonline bağlatmadık şimdi bu paketi satın alamazmıyız yani

Ben 3 yıldır kullanıcısıyım ilk 1 sene 100 e 10 son 2 senedirde 200 10 kullanıyorum gayet memnunum

Geri