Neler Yeni

Superonline mı, Kablonet mi? Superonline yaşadığım sorun...

Swarthy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Binamda ikisinin de altyapısı var. Hangi operatörün fiberi daha iyi?

Bir de Turkcell bizi aradı ve binamızda fiber olduğunu istersek fibere geçebileceğimizi söyledi biz de kabul ettik fakat belli bir süre sonra tekrar arayıp sizin binanızda fiber yok dediler ama internette soruşturduğumda binamda fiber var ve bina girişine bu apartmanda Superonline fiber altyapısı bulunmakta yazıyor. Yani hangisine inanıcam bilemedim.

en iyi firma sıralaması
1 kablonet
2superonline
3turknet(ucuz telefon hediye)
4milleni(turk telekom ile anlaşmalı düşük ping hızlı )
4turk telekom (kazık telekom)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

millenicomda altyapı sorgulamayı inanılmaz saçma yapmışlar bi türlü bakamadım
turknetinkine bak eğer yapa alt yapısında isen senden kralı yok hele birde sunucuya yakınsan 100/100 alırsın

en iyi firma sıralaması
1 kablonet
2superonline
3turknet(ucuz telefon hediye)
4milleni(turk telekom ile anlaşmalı düşük ping hızlı )
4turk telekom (kazık telekom)
Teşekkürler de 2 tane 4 yazmışsınız :D Bir de şu an Türk Telekom kullanıyorum. Superonline başka firmadan superonline a geçerken paket bozma parasını ödüyor diye biliyorum Kablonet öder mi?

turknetinkine bak eğer yapa alt yapısında isen senden kralı yok hele birde sunucuya yakınsan 100/100 alırsın
[/QUOTE]
Turknet altyapım yok.

siteden sorguladın mı eğer sorguladığında tebrikler yapa alt yapısındasın diyorsa hiçbirşey düşünme direk turknet turknet karşılıyor cayma bedelini diğer firmaları bilmiyorum kablonet varsa 100güldüren tarife güzel televizyon var yanında

siteden sorguladın mı eğer sorguladığında tebrikler yapa alt yapısındasın diyorsa hiçbirşey düşünme direk turknet turknet karşılıyor cayma bedelini diğer firmaları bilmiyorum kablonet varsa 100güldüren tarife güzel televizyon var yanında
Düşünücem yardımın için çok çok sağ ol.

Geri