süperonlie 100mbps kullanıyorum.Hızım sabit duruyor. 1 kere bile 80 90 a düştüğünü görmedimarkadaşlar mahalleme vdsl altyapı geldi millenicom 100mbps veya superonline 100mbps mi tercih edilmeli sizce hangisi tercih edilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
altyapım 87mbps destekliyor
fiber altyapı mı var evinde ?süperonlie 100mbps kullanıyorum.Hızım sabit duruyor. 1 kere bile 80 90 a düştüğünü görmedim
Evetfiber altyapı mı var evinde ?
o yüzdendir
Ama daha köklü olarak da Süperonline seçerdimo yüzdendir
Superonline kullanıyorum telefon olarak da turkcell internet evde çekmiyor modem değişin diyoruz değişmiyorlar kontrol etmeye gelcez diyorlar gelmiyorlar telefon da cekmiyor hayır kuytu köşede bir yerde de değiliz istanbulda çok işlek bir ana caddenin üstünde oturuyoruz yazdıklarım kayıt alınmasa burdan bir söverdim amaarkadaşlar mahalleme vdsl altyapı geldi millenicom 100mbps veya superonline 100mbps mi tercih edilmeli sizce hangisi tercih edilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
altyapım 87mbps destekliyor
Nesinden memnun değilsiniz mesela? Fiber altyapıdamısınız? Bende iki firma arasında kaldım her türlü 100mbqs fiber Superonline altyapısından alacağım. milleni aynı altyapı aynı hız 25tl daha ucuz ama kopmalar olur diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim vallahi.Superonline kullanıyorum ve memnun değilim altyapımız olmasına rağmen.
Temmuzda sözleşmemiz bitiyor o günü bekliyorum millencoma geçiş yapacağım.
Ben geçen hafta Millenicoma geçtim , altyapım 66mbps destekliyor. İnternetim bağlanır bağlanmaz 4-5 gün boyunca 73mbps aldım , fatura kesilince 66mbps e sabitlendi. Ping sabit , evde IP TV kullanılıyor , hiçbir şekilde kesinti kopma olmuyor. Ping de en fazla 10 artıyor. Tavsiye ederim. Geçersen eğer davet kodunu mesaj olarak gönderebilirim. İkimizde 1’er ay ücretsiz kullanmış oluruz.Nesinden memnun değilsiniz mesela? Fiber altyapıdamısınız? Bende iki firma arasında kaldım her türlü 100mbqs fiber Superonline altyapısından alacağım. milleni aynı altyapı aynı hız 25tl daha ucuz ama kopmalar olur diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim vallahi.
Benimde altyapı 68 mpbs destekliyor. Şimdi millenicom u arasam 60 veya 65 e sabitler mi? Paket şuan 35 mpbsBen geçen hafta Millenicoma geçtim , altyapım 66mbps destekliyor. İnternetim bağlanır bağlanmaz 4-5 gün boyunca 73mbps aldım , fatura kesilince 66mbps e sabitlendi. Ping sabit , evde IP TV kullanılıyor , hiçbir şekilde kesinti kopma olmuyor. Ping de en fazla 10 artıyor. Tavsiye ederim. Geçersen eğer davet kodunu mesaj olarak gönderebilirim. İkimizde 1’er ay ücretsiz kullanmış oluruz.