Neler Yeni

Yardım SuperOnline mı , Millenicom mu?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Superonline tabi soru mu buda.

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
arkadaşlar mahalleme vdsl altyapı geldi millenicom 100mbps veya superonline 100mbps mi tercih edilmeli sizce hangisi tercih edilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

altyapım 87mbps destekliyor
süperonlie 100mbps kullanıyorum.Hızım sabit duruyor. 1 kere bile 80 90 a düştüğünü görmedim

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
arkadaşlar mahalleme vdsl altyapı geldi millenicom 100mbps veya superonline 100mbps mi tercih edilmeli sizce hangisi tercih edilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

altyapım 87mbps destekliyor
Superonline kullanıyorum telefon olarak da turkcell internet evde çekmiyor modem değişin diyoruz değişmiyorlar kontrol etmeye gelcez diyorlar gelmiyorlar telefon da cekmiyor hayır kuytu köşede bir yerde de değiliz istanbulda çok işlek bir ana caddenin üstünde oturuyoruz yazdıklarım kayıt alınmasa burdan bir söverdim ama

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
SOL daha iyi olur muhtemelen. SOL'de yurtdışı çıkışlarında ping fazla oluyor biraz ve paketleri biraz pahalı ama SOL daha iyi olur.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Superonline kullanıyorum ve memnun değilim altyapımız olmasına rağmen.
Temmuzda sözleşmemiz bitiyor o günü bekliyorum millencoma geçiş yapacağım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Superonline kullanıyorum ve memnun değilim altyapımız olmasına rağmen.
Temmuzda sözleşmemiz bitiyor o günü bekliyorum millencoma geçiş yapacağım.
Nesinden memnun değilsiniz mesela? Fiber altyapıdamısınız? Bende iki firma arasında kaldım her türlü 100mbqs fiber Superonline altyapısından alacağım. milleni aynı altyapı aynı hız 25tl daha ucuz ama kopmalar olur diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim vallahi.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Nesinden memnun değilsiniz mesela? Fiber altyapıdamısınız? Bende iki firma arasında kaldım her türlü 100mbqs fiber Superonline altyapısından alacağım. milleni aynı altyapı aynı hız 25tl daha ucuz ama kopmalar olur diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim vallahi.
Ben geçen hafta Millenicoma geçtim , altyapım 66mbps destekliyor. İnternetim bağlanır bağlanmaz 4-5 gün boyunca 73mbps aldım , fatura kesilince 66mbps e sabitlendi. Ping sabit , evde IP TV kullanılıyor , hiçbir şekilde kesinti kopma olmuyor. Ping de en fazla 10 artıyor. Tavsiye ederim. Geçersen eğer davet kodunu mesaj olarak gönderebilirim. İkimizde 1’er ay ücretsiz kullanmış oluruz.

Mangiz

80+
Ben geçen hafta Millenicoma geçtim , altyapım 66mbps destekliyor. İnternetim bağlanır bağlanmaz 4-5 gün boyunca 73mbps aldım , fatura kesilince 66mbps e sabitlendi. Ping sabit , evde IP TV kullanılıyor , hiçbir şekilde kesinti kopma olmuyor. Ping de en fazla 10 artıyor. Tavsiye ederim. Geçersen eğer davet kodunu mesaj olarak gönderebilirim. İkimizde 1’er ay ücretsiz kullanmış oluruz.
Benimde altyapı 68 mpbs destekliyor. Şimdi millenicom u arasam 60 veya 65 e sabitler mi? Paket şuan 35 mpbs

Top Bottom