Yardım SuperOnline mı , Millenicom mu?

Superonline tabi soru mu buda.

arkadaşlar mahalleme vdsl altyapı geldi millenicom 100mbps veya superonline 100mbps mi tercih edilmeli sizce hangisi tercih edilmeli
Post automatically merged:

altyapım 87mbps destekliyor
süperonlie 100mbps kullanıyorum.Hızım sabit duruyor. 1 kere bile 80 90 a düştüğünü görmedim

arkadaşlar mahalleme vdsl altyapı geldi millenicom 100mbps veya superonline 100mbps mi tercih edilmeli sizce hangisi tercih edilmeli
Post automatically merged:

altyapım 87mbps destekliyor
Superonline kullanıyorum telefon olarak da turkcell internet evde çekmiyor modem değişin diyoruz değişmiyorlar kontrol etmeye gelcez diyorlar gelmiyorlar telefon da cekmiyor hayır kuytu köşede bir yerde de değiliz istanbulda çok işlek bir ana caddenin üstünde oturuyoruz yazdıklarım kayıt alınmasa burdan bir söverdim ama

SOL daha iyi olur muhtemelen. SOL'de yurtdışı çıkışlarında ping fazla oluyor biraz ve paketleri biraz pahalı ama SOL daha iyi olur.

Superonline kullanıyorum ve memnun değilim altyapımız olmasına rağmen.
Temmuzda sözleşmemiz bitiyor o günü bekliyorum millencoma geçiş yapacağım.

Superonline kullanıyorum ve memnun değilim altyapımız olmasına rağmen.
Temmuzda sözleşmemiz bitiyor o günü bekliyorum millencoma geçiş yapacağım.
Nesinden memnun değilsiniz mesela? Fiber altyapıdamısınız? Bende iki firma arasında kaldım her türlü 100mbqs fiber Superonline altyapısından alacağım. milleni aynı altyapı aynı hız 25tl daha ucuz ama kopmalar olur diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim vallahi.

Nesinden memnun değilsiniz mesela? Fiber altyapıdamısınız? Bende iki firma arasında kaldım her türlü 100mbqs fiber Superonline altyapısından alacağım. milleni aynı altyapı aynı hız 25tl daha ucuz ama kopmalar olur diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim vallahi.
Ben geçen hafta Millenicoma geçtim , altyapım 66mbps destekliyor. İnternetim bağlanır bağlanmaz 4-5 gün boyunca 73mbps aldım , fatura kesilince 66mbps e sabitlendi. Ping sabit , evde IP TV kullanılıyor , hiçbir şekilde kesinti kopma olmuyor. Ping de en fazla 10 artıyor. Tavsiye ederim. Geçersen eğer davet kodunu mesaj olarak gönderebilirim. İkimizde 1’er ay ücretsiz kullanmış oluruz.

Ben geçen hafta Millenicoma geçtim , altyapım 66mbps destekliyor. İnternetim bağlanır bağlanmaz 4-5 gün boyunca 73mbps aldım , fatura kesilince 66mbps e sabitlendi. Ping sabit , evde IP TV kullanılıyor , hiçbir şekilde kesinti kopma olmuyor. Ping de en fazla 10 artıyor. Tavsiye ederim. Geçersen eğer davet kodunu mesaj olarak gönderebilirim. İkimizde 1’er ay ücretsiz kullanmış oluruz.
Benimde altyapı 68 mpbs destekliyor. Şimdi millenicom u arasam 60 veya 65 e sabitler mi? Paket şuan 35 mpbs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,832
Üyeler
190,984
Son üye
cxzcvc
Geri