Yardım Superstep sitesi güvenilir mi?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
738
Arkadaşlar eşime bir ayakkabı gördüm kendi sitesinde yok olan modeller de 2 kat fiyatlı bu fiyata görünce siteyi bilmiyorum ürün aşağıda sahte olma olasılığı var mı

Arkadaşlar eşime bir ayakkabı gördüm kendi sitesinde yok olan modeller de 2 kat fiyatlı bu fiyata görünce siteyi bilmiyorum ürün aşağıda sahte olma olasılığı var mı

evet

Reelde bir çok şehirde mağazası olan bir yer ve evet güvenilir 2019 da 2 tane ayakkabi almıştım
Malesef eskisehir de yok ya da vardı kapandı çok görmediğim bir firma olduğu için sorayım dedim teşekkürler
Post automatically merged:

Sahte olması mı evet güvenilir olması mı evet daha açıklayıcı yazma şansın var mı usta

İstanbuldaki çoğu avm de mağazasını bulabileceğin bugüne kadar 4-5 ayakkabı aldığım mağaza. Güvenilir.

İstanbuldaki çoğu avm de mağazasını bulabileceğin bugüne kadar 4-5 ayakkabı aldığım mağaza. Güvenilir.
Doğrudur dediğim gibi eskisehir de şubesi yok o yüzden bilgim yoktu ürünler de sahte satma gibi bir durum yok o zaman sonuçta çok mağazası olan bir firmaymış

Doğrudur dediğim gibi eskisehir de şubesi yok o yüzden bilgim yoktu ürünler de sahte satma gibi bir durum yok o zaman sonuçta çok mağazası olan bir firmaymış
Tüm ürünleri orjinal izmirde yeni mağazasında aldığın ayakkabıları özel tasarımla boyuyorlar hatta mağaza içinde dövmeci ve basket sahası vs mevcut baya kıyak yer. Gözün kapalı alabilrsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,221
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri