Neler Yeni

Sürat kargo ihbar inişi yok

Gwortiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Okan demirkan
Arkadaşlar n11 den klavye aldım kargom dün 3 te kargoya verildi gece 1de ihbar inişi yok yazıyor bu sorun nedir ve iade etsem olurmu

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Kargo büyük ihtimal şubede unutuldu yarın akşam bir daha kontrol et. Bu dönemde kargolar çok yoğun olduğu için bu şekilde olayların olması gayet normal.

Gwortiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Okan demirkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yarında bir şey yazmazasa iade etsem param gelirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
Kargo terimleri bazen kafa karıştıcı olabiliyor. Sürat kargo da ihbar inişi yok yazıyor ise eğer kargonuzun barkodu kaybolmuş demektir. Ya da diğer bir ihtimal ise kargonuzun kendisi kaybolmuş olabilir. Bu hatanın bir diğer sebebi de kargolarınızın farklı kargo şubelerine gönderilmesinden kaynaklı bknz: eksisozluk.com/ihbar-inisi

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Eğer yarında bir şey yazmazasa iade etsem param gelirmi
Sitenin verdiği bir onay süresi var o süre dolana kadar gelmezse iade alırsınız diye biliyorum. Ama büyük ihtimal yarın bir aksiyon gerçekleşir.

Gwortiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Okan demirkan
Kargo terimleri bazen kafa karıştıcı olabiliyor. Sürat kargo da ihbar inişi yok yazıyor ise eğer kargonuzun barkodu kaybolmuş demektir. Ya da diğer bir ihtimal ise kargonuzun kendisi kaybolmuş olabilir. Bu hatanın bir diğer sebebi de kargolarınızın farklı kargo şubelerine gönderilmesinden kaynaklı bknz: eksisozluk.com/ihbar-inisi
Ne yapayım şimdi ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitenin verdiği bir onay süresi var o süre dolana kadar gelmezse iade alırsınız diye biliyorum. Ama büyük ihtimal yarın bir aksiyon gerçekleşir.
Ödemeyi erteleyimmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
Hangi şube de uyarı aldıysanız o şubeyi arayın ve durumu sorun. Kargo bekleme sürenizi biraz uzatıyor bu gibi durumlar ama iade edip kargonuzun satıcıya geri dönmesini de sağlayabilirsiniz isterseniz.

Gwortiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Okan demirkan
Hangi şube de uyarı aldıysanız o şubeyi arayın ve durumu sorun. Kargo bekleme sürenizi biraz uzatıyor bu gibi durumlar ama iade edip kargonuzun satıcıya geri dönmesini de sağlayabilirsiniz isterseniz.
Kargo Maltepe de ve arayınca açmıyorlamış

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk

Gwortiy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Okan demirkan
Siz şunu söyleyin kaç gün içinde gelir ortalama

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
Siz şunu söyleyin kaç gün içinde gelir ortalama
Dostum, sürat kargo da çalışmıyorum? :D Böyle bir durum da ne zaman gelir ne yapılır fikrim de yok. Sürat kargonun bileceği iş. Ara öğren kargonun durumunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,707
Üyeler
166,986
Son üye
Yusuf Arda Hamarat