Sitenin verdiği bir onay süresi var o süre dolana kadar gelmezse iade alırsınız diye biliyorum. Ama büyük ihtimal yarın bir aksiyon gerçekleşir.Eğer yarında bir şey yazmazasa iade etsem param gelirmi
Ne yapayım şimdi benKargo terimleri bazen kafa karıştıcı olabiliyor. Sürat kargo da ihbar inişi yok yazıyor ise eğer kargonuzun barkodu kaybolmuş demektir. Ya da diğer bir ihtimal ise kargonuzun kendisi kaybolmuş olabilir. Bu hatanın bir diğer sebebi de kargolarınızın farklı kargo şubelerine gönderilmesinden kaynaklı bknz: eksisozluk.com/ihbar-inisi
Ödemeyi erteleyimmiSitenin verdiği bir onay süresi var o süre dolana kadar gelmezse iade alırsınız diye biliyorum. Ama büyük ihtimal yarın bir aksiyon gerçekleşir.
Kargo Maltepe de ve arayınca açmıyorlamışHangi şube de uyarı aldıysanız o şubeyi arayın ve durumu sorun. Kargo bekleme sürenizi biraz uzatıyor bu gibi durumlar ama iade edip kargonuzun satıcıya geri dönmesini de sağlayabilirsiniz isterseniz.
Arayın bir sorun önerimdir.Kargo Maltepe de ve arayınca açmıyorlamış
Dostum, sürat kargo da çalışmıyorum? Böyle bir durum da ne zaman gelir ne yapılır fikrim de yok. Sürat kargonun bileceği iş. Ara öğren kargonun durumunu.Siz şunu söyleyin kaç gün içinde gelir ortalama