Neler Yeni

Sürat (!) kargo rezaleti vol.58368568

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
28 inde kargoya verilen klavyem için tahmini teslimat tarihi 29 u gözüküyordu. şuan 2021 in ocağının 5 indeyiz ve bırakın getirmeyi şubeye kadar götürmeye bile zahmet etmediler.Hadi yasak var yılbaşı falan diyelim ondan gecikti diyelim ki yok öyle bir şey (normaldede getirmiyorlar). dava riskini göze alıp arayıp sövmeme çok az kaldı gerçekten insanın sabrını bu kadar zorlayan rezalet bir firma yok. istisnasız herkeste sürat kargoyla gönderiyor. sizinde böyle bir sorununuz var mı sürat (!) kargo ile

motive

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
28 inde kargoya verilen klavyem için tahmini teslimat tarihi 29 u gözüküyordu. şuan 2021 in ocağının 5 indeyiz ve bırakın getirmeyi şubeye kadar götürmeye bile zahmet etmediler.Hadi yasak var yılbaşı falan diyelim ondan gecikti diyelim ki yok öyle bir şey (normaldede getirmiyorlar). dava riskini göze alıp arayıp sövmeme çok az kaldı gerçekten insanın sabrını bu kadar zorlayan rezalet bir firma yok. istisnasız herkeste sürat kargoyla gönderiyor. sizinde böyle bir sorununuz var mı sürat (!) kargo ile
böyle bişey başıma geldiğinde morhipo ya yazdım iletişime geçicez dediler 2 gün bekledim gelmedi bir daha yazdım bu sefer morhipo marmara bölge müdürlüğüne durumu iletti ve ertesi gün getirdiler paket üzerinde acil falan yazıyordu alışveriş sitesiyle iletişime geçrsen daha etkili olabilir

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
yuh be 1 sene olmuş hala yok(!)
adamlar hızlı getircem diye kaza yapmıştır ben masa aldım 1 günde geldi ancak adamlar futbol maçı yapmış

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Hocam bence fazla bir gün olmamış.Sonuçta sokağa çıkma yasağında kargolar kapalıydı.Siz sipariş vereli 7 gün civarı olmuş.4 gün kargoların kapalı olduğunu düşünürsek normal bence

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle bişey başıma geldiğinde morhipo ya yazdım iletişime geçicez dediler 2 gün bekledim gelmedi bir daha yazdım bu sefer morhipo marmara bölge müdürlüğüne durumu iletti ve ertesi gün getirdiler paket üzerinde acil falan yazıyordu alışveriş sitesiyle iletişime geçrsen daha etkili olabilir
deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence fazla bir gün olmamış.Sonuçta sokağa çıkma yasağında kargolar kapalıydı.Siz sipariş vereli 7 gün civarı olmuş.4 gün kargoların kapalı olduğunu düşünürsek normal bence
kargo şirketleri 4 günlük yasağın sadece ilk günü kapalıydı. öezllikle bkamıştım internetten

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
deneyeyim

kargo şirketleri 4 günlük yasağın sadece ilk günü kapalıydı. öezllikle bkamıştım internetten
Firma kargoyu sürat kargoya ne zaman teslim etmiş ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir ara şubesinin önünden geçiyordum adam kutuyu tekmeliyordu topa vurur gibi vuruyordu gitmiyordu ama
hiç ama hiç şaşırmadım. izmirdeki tüm şubeleri karaktersiz tembel eğitimsiz insanlarla dolu, normal

Firma kargoyu sürat kargoya ne zaman teslim etmiş ?
27 sinde sipariş verdim 28 inde sürat kargoyla kargoya verildi. 29 unda izmri aktarmada idi şuan hala aktarmada

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
ha bu arada telefonlarıda açmıyorlar klasik sürat kargo

ne cidden bunu yapıyorlar mıydı ben onu abartma diye düşünüyodum
teklemeyen arkadaş gidip akrgoyu götürmüş en azından bende o bile yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben hepsiburada dan mouse almıştım kargo ile 35tl sürat kargo 3 günde getirdi kutusu da sağlamdı. Max 1 ay oldu alalı.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hiçbir kargo şirketi ile sorun yaşamadım.
Yurtiçi kargo Üsküdar Şubesindeki kargolara yapılanarı gördüm hayata bakış açım değişti.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
kankacım sen dava et adamları küfür etme tazminattan kazan 5 10 bin lira git yeni işlemci ve ekran kartı al zor değil bana gelsin müşteri hizmetlerini arayıp direkt diyorum savcılığa gidiyorum ya yarın kapımda yada savcılıkta mahkemede görüşürüz yetkililerinizle diyince ertesi gün kapıma geliyo kargo daha transferden çıkmazken

Top Bottom