Neler Yeni

sürat kargom gelmedi

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz
arkadaşlar yakın zamanda monitör aldım sürat kargodan monitörüm dün yani 13.07.2024 teslim edildi olarak gözüküyor ama bana kargom gelmedi başkasına verilme ihtimali varmı 8bin tl verdim monitöre paramda gitti ne yapıcam müşteri hizmetlerine ulaşsam yada şubeye gitsem alabilirmiyim geri monitörümü
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar yakın zamanda monitör aldım sürat kargodan monitörüm dün yani 13.07.2024 teslim edildi olarak gözüküyor ama bana kargom gelmedi başkasına verilme ihtimali varmı 8bin tl verdim monitöre paramda gitti ne yapıcam müşteri hizmetlerine ulaşsam yada şubeye gitsem alabilirmiyim geri monitörümü
adresim falan doğru gözüküyor

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar

adresim falan doğru gözüküyor
Teslim alan bellidir yarın subeyle direkt görüş. Belli başkasının teslimatı yerine seninkini isaretlemis olabilir

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teslim alan bellidir yarın subeyle direkt görüş. Belli başkasının teslimatı yerine seninkini isaretlemis olabilir
kankam teslim alan gözükmüyor bende telefonuma kargo dağıtıma çıktı bildirimide geldi teslim edildi bildirimi gelmedi müşteri hizmetlerine ve şubeyle görüşemiyorum haftasonu diye yarın direkt şubeye gidicem geri alabilirim dimi şubeden?

vallahi korkuyorum geri alamam diye

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
kankam teslim alan gözükmüyor bende telefonuma kargo dağıtıma çıktı bildirimide geldi teslim edildi bildirimi gelmedi müşteri hizmetlerine ve şubeyle görüşemiyorum haftasonu diye yarın direkt şubeye gidicem geri alabilirim dimi şubeden?

vallahi korkuyorum geri alamam diye
İnsanlık hali yanlışlık olabilir. Insallah oyledir.

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Samet Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
aga bişey farkettim planlanan teslim tarihi 16.07.2024 yazıyor kargom daha gelmemiş olupta sürat kargoda yanlıl gözüküyor olabilirmi neyse yarın şubeye gidip herşeyi öğrenirim
her şey olabilir. Aras Kargodan da teslim almadığım halde teslim edildi diye mesaj gelmişti. En güzeli subeyle görüşmek. Çok canını sıkacak bişey yok

Top Bottom