Neler Yeni

Sürekli BIOS'a atıyor

Efe eMRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Emre Okur
İtopya'dan yeni bir pc aldım bugün elime ulaştı girdim BIOS'a her şey buraya kadar güzel D.O.C.P ile Ram hızını da arttırdım çok iyi ama ayarları kaydedip çıktığımda hiçbir şeye basmasam da beni tekrar BIOS'a atıyor başka kişiler de bu durumla karşılaşmış ama onlar daha önceden girebiliyormuş Windows'a ben ilk defa aldığım için ne kadar ayar yapsam da değişmedi hiçbir şey ve bir şey gördüm BIOS ekranında
BIOS Version: 0603 x64 yazıyor
girdim baktım anakartın sitesine güncek BIOS 1401 gözüküyor
Acaba İtopya Windowsu falan kurmadan mı gönderdi?
Anakart: ASUS TUF GAMİNG B550m-PLUS (Wifi)

Kerem1963

80+ Bronze
İtopya'dan yeni bir PC aldım bugün elime ulaştı girdim BIOS'a her şey buraya kadar güzel D.O.C.P ile Ram hızını da arttırdım çok iyi ama ayarları kaydedip çıktığımda hiçbir şeye basmasam da beni tekrar BIOS'a atıyor başka kişiler de bu durumla karşılaşmış ama onlar daha önceden girebiliyormuş Windows'a ben ilk defa aldığım için ne kadar ayar yapsam da değişmedi hiçbir şey ve bir şey gördüm BIOS ekranında
zaten windows kurmazlar kendin windows kurman lazım

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
İtopya'dan yeni bir PC aldım bugün elime ulaştı girdim BIOS'a her şey buraya kadar güzel D.O.C.P ile Ram hızını da arttırdım çok iyi ama ayarları kaydedip çıktığımda hiçbir şeye basmasam da beni tekrar BIOS'a atıyor başka kişiler de bu durumla karşılaşmış ama onlar daha önceden girebiliyormuş Windows'a ben ilk defa aldığım için ne kadar ayar yapsam da değişmedi hiçbir şey ve bir şey gördüm BIOS ekranında
Genelde windowsu kurup gönderiyorlar diye biliyordum fakat sizinkine yüklememişler. Windows kurmanız lazım.

Efe eMRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Emre Okur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim kadarıyla kurup gönderiyorlardı

Kerem1963

80+ Bronze
kurup göndermiyorlar daha önce alışveriş yaptım ve kurmadılar zaten hiç windows kurduklarınıda görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,255
Üyeler
168,749
Son üye
ick1717
Top Bottom