Sürekli format atan bir insanım

Reaksiyon skoru
63
sürekli format atıyorum ve sürekli aynı şeyleri baştan indirmekten sıkıldım yok mu bunun bi bulut depolama tarzı bişeyi yardımcı olursanız sevinirim

Katılımsız kurulum pakketleri oluyor, onlara bakılabilir.

bilgisayarı sıfırla dosyalarımı sakla de sıfırlarken

aynı bilgisayara değil farklı harddisklere yada farklı bilgisayarlara format atıyorum mesela operayı sürekli indiriyorum vlcyi falan

hdd yi ikiye ayırdın mı C ve D gibi. onları d ye kur formatı c ye atarsın çoğu program kalıyor o şekilde.

HDD yi ikiye ayırdın mı C ve D gibi. onları d ye kur formatı c ye atarsın çoğu program kalıyor o şekilde.
Formatın ne anlamı kaldı xd hocam benim eski PC’de DELL klasörü vardı ona neyi koysam silinmiyordu :D saygıyla anıyorum kendisini.

Formatın ne anlamı kaldı xd hocam benim eski PC’de DELL klasörü vardı ona neyi koysam silinmiyordu :D saygıyla anıyorum kendisini.
ne alakası var kardeşim sorunlar genelde sistemde olur o da C de olur. D klasörüne attıgın dosyalar ve ıvır zıvır programlara virüs girmez ki sende formatı oraya atarsın. Yıllarca eski laptopumu öyle kullandım ben.

ne alakası var kardeşim sorunlar genelde sistemde olur o da C de olur. D klasörüne attıgın dosyalar ve ıvır zıvır programlara virüs girmez ki sende formatı oraya atarsın. Yıllarca eski laptopumu öyle kullandım ben.
Bilemezsin virüs girerken ahanda burası c ben d ye gidiyorum kardeş diyip gitmiyordur muhtemelen.

Bilemezsin virüs girerken ahanda burası c ben d ye gidiyorum kardeş diyip gitmiyordur muhtemelen.
Haklısın kardeşim kesinlikle öyle. Ama bende söylediğim bu yöntemle yıllarca kullandım yani eski PC yi sorun olmadı onu söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,339
Üyeler
188,921
Son üye
Gigimens
Geri