MertYıldız
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
sürekli format atıyorum ve sürekli aynı şeyleri baştan indirmekten sıkıldım yok mu bunun bi bulut depolama tarzı bişeyi yardımcı olursanız sevinirim
Formatın ne anlamı kaldı xd hocam benim eski PC’de DELL klasörü vardı ona neyi koysam silinmiyorduHDD yi ikiye ayırdın mı C ve D gibi. onları d ye kur formatı c ye atarsın çoğu program kalıyor o şekilde.
ne alakası var kardeşim sorunlar genelde sistemde olur o da C de olur. D klasörüne attıgın dosyalar ve ıvır zıvır programlara virüs girmez ki sende formatı oraya atarsın. Yıllarca eski laptopumu öyle kullandım ben.Formatın ne anlamı kaldı xd hocam benim eski PC’de DELL klasörü vardı ona neyi koysam silinmiyordusaygıyla anıyorum kendisini.
Bilemezsin virüs girerken ahanda burası c ben d ye gidiyorum kardeş diyip gitmiyordur muhtemelen.ne alakası var kardeşim sorunlar genelde sistemde olur o da C de olur. D klasörüne attıgın dosyalar ve ıvır zıvır programlara virüs girmez ki sende formatı oraya atarsın. Yıllarca eski laptopumu öyle kullandım ben.
Haklısın kardeşim kesinlikle öyle. Ama bende söylediğim bu yöntemle yıllarca kullandım yani eski PC yi sorun olmadı onu söyledim.Bilemezsin virüs girerken ahanda burası c ben d ye gidiyorum kardeş diyip gitmiyordur muhtemelen.