Neler Yeni

Sürekli Kasıtlı Tartışma Çıkarmak için Konu Açanlar Hakkında

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Katılıyorum.
Katılıyor ve bu davranışı sergileyen üyelere gerekli yaptırımların verilmesini rica ediyoruz!

- Tepki Ekibi
"Tepki" konusu açmanın bu tür konulardan farkının olmadığını düşünüyorum.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Gördüğüm kadarıyla bu kişilere herhangi bir uyarı verilmiyor, konusu kilitleniyor. Bu kişilere forumun huzurunu bozmaktan dolayı uyarı verilmesini talep ediyorum. Mesela az önce bomboş, korsanı savunanlar ban yesin diye konu açıldı.
Aynen öyle sanki herkesin alabilecek durumu varmış gibi.Karışma yani milletin hayatına.Sen alıyorsan senlik bir sıkıntı yok.Adama ne diye karışıyorsa.

Bergee

80+ Silver

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Köküne kadar haklısın reis. Arkandayız

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Katılıyorum.

"Tepki" konusu açmanın bu tür konulardan farkının olmadığını düşünüyorum.
Zaten bundan tepki konuları açmama kararı aldım ama bu arkadaşlar gibi ban yesin vs. saçmalıklar hiçbir zaman yazmadım.

Ben her zaman forumda gördüğüm yanlışlıkları dile getirdim.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uyarı sistemi getirilmeli ve herkese 3 yada 4 hak tanınmalı ama bence 3 hak iyidir. Allahın hakkı 3'tür :) 3. uyarı son uyarı olur ve 4. uyarıda bir süreliğine uzaklaştırma alır. Döndüğünde tekrar ederse aynı şeyi kalıcı ban. Ve başka bir hesap açıp oradan da aynısını yaparsa ip ban gibi gibi.
knk aslında bu saçma olur mesela ben bi konu açtım ama amacım tartışma çıkarmak değil ama konunun altında bazı zeka küpü arkadaşlar tartışma çıkarırsa benim ne suçum var ben neden uyarı alayım bence hakaret edilmedikçe tartışmak mantıklı bişey belli bi sınırı aşmadan tartışmak fikir alışverişi sağlar bence tartışmanın sınırını kaçıran arkadaşlar uyarı almalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke uğur
Ben az önce doğruluğunu tartışmaya yönelik bir konu açmadım. Bu siteyi kullananlar varsa zararı var mıdir diye sordum. Her seferinde sorduğum soru bi oraya bi buraya çekildi. Bir daha söylüyorum korsanı desteklemiyorum sorduğum soruya cevap arıyorum. Ama maalesef sorduğum soru hariç her şey cevaplandı :(

fayuk_w

80+ Bronze
Gördüğüm kadarıyla bu kişilere herhangi bir uyarı verilmiyor, konusu kilitleniyor. Bu kişilere forumun huzurunu bozmaktan dolayı uyarı verilmesini talep ediyorum. Mesela az önce bomboş, korsanı savunanlar ban yesin diye konu açıldı.
dorğu dior

Bergee

80+ Silver
knk aslında bu saçma olur mesela ben bi konu açtım ama amacım tartışma çıkarmak değil ama konunun altında bazı zeka küpü arkadaşlar tartışma çıkarırsa benim ne suçum var ben neden uyarı alayım bence hakaret edilmedikçe tartışmak mantıklı bişey belli bi sınırı aşmadan tartışmak fikir alışverişi sağlar bence tartışmanın sınırını kaçıran arkadaşlar uyarı almalı
Kardeşim zaten belli bir seviyede tartışırsın bu konuda bahsedilen o kişiler değil. Seviyesini düşürüp kötü sözler sarf eden gereksiz insanlara açılmış ya da gereksiz tartışma (çıkaranlar) bak parantez içinde yazdım çıkaran. Sen çıkarmadıysan sen niye uyarı alasın?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Sürekli açanlardan bahsediyorum. Ne zaman tartışma çıkaracak bir konu bulsa foruma girip konusunu açanlardan.

Top Bottom