Yardım Sürekli kesilen internet sorunu

efe3808

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşler öncelikle merhaba yaşadığım sorun başlıkta da gördüğnüz gibi intertim çekmiyor özellikle geceleri normalden çok daha düşük çekiyor wifi bağlanmak için açtığımda 5g olan keyfi nasıl isterse bazen gözüküyor bazen gözükmüyor hadi gözüküp bağlandığım da internet çok kötü oluyor bunu ben nasıl düzeltebilirim

İnterneti yeni mi baglattiniz veya yeni modem mi aldınız? Eğer böyleyse müşteri hizmetlerini arayın onlar hat değerleriyle oynuyor sonrasında düzeliyor. Birde interneti başka yere nakil ettirince böyle durumlar oluyor galiba internetinde bir uyum süreci var bende hep zamanla düzelmistir

millenicom veya netspeed sen rezalet durumda şuanda

Arkadaşler öncelikle merhaba yaşadığım sorun başlıkta da gördüğnüz gibi intertim çekmiyor özellikle geceleri normalden çok daha düşük çekiyor wifi bağlanmak için açtığımda 5g olan keyfi nasıl isterse bazen gözüküyor bazen gözükmüyor hadi gözüküp bağlandığım da internet çok kötü oluyor bunu ben nasıl düzeltebilirim
Hocam internet sağlayıcınızda bir problem olabilir. Müşteri hizmetlerinden bilgi alın.

Modemi degisiceksin modemle ilgili sorun yasiyorsun network bazli degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,960
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri