Neler Yeni

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Saintes Maries

80+ Bronze
Bilgisayarımı uzun zamandır kullanıyorum. tek tük memory management mavi ekran hatası aldığım oluyordu ancak bu gün yaklaşık 1 saat aralıklar ile 4-5 tane memory management mavi ekran aldım. bilgisayarımda herhangi bir güncelleme yapmadım. onunla alakası var mıdır bilemem ama 2-3 tane fazla yer kaplayan oyun sildim, League of Legend indirdim ve sildim, Ramlerim eski ve 8GB DDR3'ler. MEMORY MANAGEMENT ten başka herhangi bir hata almıyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Bilgisayarımı uzun zamandır kullanıyorum. tek tük memory management mavi ekran hatası aldığım oluyordu ancak bu gün yaklaşık 1 saat aralıklar ile 4-5 tane memory management mavi ekran aldım. bilgisayarımda herhangi bir güncelleme yapmadım. onunla alakası var mıdır bilemem ama 2-3 tane fazla yer kaplayan oyun sildim, League of Legend indirdim ve sildim, Ramlerim eski ve 8GB DDR3'ler. MEMORY MANAGEMENT ten başka herhangi bir hata almıyorum.
Memory Management ise başta Ram'ları sök tak yap. Olmaz ise silgi ile ram uçlarını sil zarar gelmez merak etme. Buda olmaz ise Memtest yap.

Top Bottom