Sürekli Mavi Ekran Hatası (system service exception)

Reaksiyon skoru
10
Bilgisayarım neredeyse girdiğim her oyunda mavi ekran hatası veriyor (system service exception) adlı hatayı veriyor sürekli. Özellikle EAFC25 oynarken mavi ekran kaçınılmaz gibi bir şey bende dün bir memtest86 yapayım dedim ve hayatımda görmediğim sonuçlar ile karşılaştım ne yapmam gerekiyor?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-07-01 at 03.34.43.webp
    WhatsApp Image 2025-07-01 at 03.34.43.webp
    127.5 KB · Hit: 33
  • WhatsApp Image 2025-07-01 at 03.34.43 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-07-01 at 03.34.43 (2).webp
    24.5 KB · Hit: 30
  • WhatsApp Image 2025-07-01 at 03.34.43 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-07-01 at 03.34.43 (1).webp
    84.5 KB · Hit: 27
Ram'in bir tanesi mefta olmuş ondan hata alıyorsun tam olarak ram'den olduğunu anlamak için ramleri silgiyle güzelce sil ram slotunu da peçeteyle hafifçe sil (veya pis bir diş fırçasıyla) memtest86 ile tekrardan test et

Ramlere overclock vs mi yaptın ?

Ramlere overclock vs mi yaptın ?
sadece xmp profilini seçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram'in bir tanesi mefta olmuş ondan hata alıyorsun tam olarak ram'den olduğunu anlamak için ramleri silgiyle güzelce sil ram slotunu da peçeteyle hafifçe sil (veya pis bir diş fırçasıyla) memtest86 ile tekrardan test et
tamamdır teşekkür ederim eve geçince deneyeceğim

xmp kapatıp tekrar yap yine aynı ise ramleri tek tek takarak dene

xmp kapatıp tekrar yap yine aynı ise ramleri tek tek takarak dene
xmp yi default a aldım ve şuanlık 0 eror verdi ama test bitmediği için oyunlara girip test yapamıyorum yarın tekrardan güncelleme geçeceğim teşekkürler

Xmp kapatıp tekrar dener misin ?
xmp yi default a aldım ve şuanlık 0 eror verdi ama test bitmediği için oyunlara girip test yapamıyorum yarın tekrardan güncelleme geçeceğim teşekkürler

manuel olarak xmp nin bir tık altına alırsın ram hızını hiç hata vermezse sağlıklı seviyeye gelene kadar denersin

manuel olarak xmp nin bir tık altına alırsın ram hızını hiç hata vermezse sağlıklı seviyeye gelene kadar denersin
test az önce bitti ve 0 hata ile bitti dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bende ama önce mavi ekran verecek mi vermeyecek mi onu denemen gerek bir kaç gün tekrardan çok teşekkürler

test az önce bitti ve 0 hata ile bitti dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bende ama önce mavi ekran verecek mi vermeyecek mi onu denemen gerek bir kaç gün tekrardan çok teşekkürler
yüke sokunca vermesi lazım mavi ekranı vermiyormu bellekleri yüke sokunca occt de olması gerek bu testin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,887
Üyeler
186,257
Son üye
LEYONE
Geri