SÜREKLİ MAVİ EKRAN HATASI

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paylaştım minidup dosyalarını
@FancyXarmy
Dump dosyasını paylaşır mısınız?

Dostum arkadaş minidump dosyalarını attı bir bakarmisin??

Erişime ihtiyaç var diyor.

yandex disk ile paylaştım minudup dosylaraını

Son düzenleme:
Merhabalar,

MemTest86 ile belleklerinizi test ediniz. Bellek kaynaklı sorunlar gözükmekte. Ana sorununuz dışında Vanguard yazılımını kaldırınız. Sys onarımı yapınız. Ve HitmanPro ile varsayılan tarama gerçekleştiriniz.

Arkadaşlar aynı hatayı 1 ay önce bende alıyordum bazen 15 dk bazen 1 saat sonra veriyordu öncelikle minidump dosyalarını paylaşın arkadaşlar baksınlar sorununuz çözülmez ise Anakartınızın marka modelini İnternete yazın ve bütün driverları yükleyin sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir eğer oldu ki çözülmez ise ram testi vb testler yapın donanımlarda sorun olabilir.

mi
Arkadaşlar aynı hatayı 1 ay önce bende alıyordum bazen 15 dk bazen 1 saat sonra veriyordu öncelikle minidump dosyalarını paylaşın arkadaşlar baksınlar sorununuz çözülmez ise Anakartınızın marka modelini İnternete yazın ve bütün driverları yükleyin sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir eğer oldu ki çözülmez ise ram testi vb testler yapın donanımlarda sorun olabilir
minudup dosylarını paylaştım zaten anakartımın bios menüsü güncel ramleri testede soktum memtes 86 ile kırmızı hatalar verdi full

memtest86 programında aldığım hatalar

Ekler

• e2b29a08-2703-4285-8ce6-aa7c396ccb9b.jpg
    e2b29a08-2703-4285-8ce6-aa7c396ccb9b.jpg
    268.6 KB · Hit: 49
Son düzenleme:
mi

minudup dosylarını paylaştım zaten anakartımın bios menüsü güncel ramleri testede soktum memtes 86 ile kırmızı hatalar verdi full

memtest86 programında aldığım hatalar
Ramleri iadw et o zaman

Geri