Neler Yeni

Süresiz IMEI Kayıdı yapan telefoncular zararlı mı ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Apple cihazlarda yasal yol hariç repair vs yapamaz. Boşa heyecan aramayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Süre uzatma bitti. Türk Telekom hattı olanlarda bir yöntem var o kadar. Onunda ne zaman patlayacağı belli değil.
Yurtdışı çok mantıksız ozaman veya alacaksın yurtdışı kayıt etmicem yanına da bitane sırf arama yapmak için Casper veya Xiaomi Alcan sadece arama yapmak için dediğim gibi öyle kullanacan

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Eski telefonunun IMEI sini alıp yurtdışı android cihaza geçirebiliyorsun.Format veya yazılım güncellemesi yapmadığın müddetçe silinmeden kullanabiliyorsun.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin
peki kapanma gibi bir durum olduğunda tekrardan yapılabilir mi bu işlem ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ben de öyle biliyordum fakat geçen aylarda bi arkadaşım telefon almıştı o bu işlemi yaptı ve süresi dolmasına rağmen telefon kapanmadı ve yaptırdığı işlem sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Arkadaşın yaptırıp sorun yoksa sende yaptır kullan ne var ki? Herkes yok, kullanma, etme, TR al diye yorum yapıyor. Bizim TR insanı hep böyle bir olumsuz. Arkadaşın yapmış işte daha nasıl bir örnek olsun? Bazen de mutlu sona ulaşmak için riske girmek gerekiyor.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
al bi yolunu bulup yaparsın. olmadı satarsın

Miral12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mahmut miral
İzleyin nasıl yapıldığını risklerini anlatmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Merhaba arkadaşlar YD 15 Pro Max almayı düşünüyorum ve instagram'da süresiz imei kayıdını çok cüzzi miktarlara yaptıklarını açıklıyor (telefoncudan telefoncuya değişiyor ortalama 2700-3000₺) telefon alınca bu tarz yöntem ile kayıt yaptırmak mantıklı mı ?
Telefona herhangi bir zarar verir mi acaba ?
bilen varsa yardım edebilseniz sevinirim.
kanka senin 15 pro max yurtdisi hayirli olsun

Ekler

• IMG_0089.png
    IMG_0089.png
    1.2 MB · Hit: 110
  • IMG_0088.png
    IMG_0088.png
    919.7 KB · Hit: 110

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Evren AYDIN
iPhonede normal kayıt yok hocam,ben bunlara pek güvenmenizi tavsiye etmem.Samsunglarda server kaydı oluyor ama bunlarda yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,264
İsim
a l p e r
Android var 7 yıldır kullanıyorum hiç kapanmadi
androıd ne alaka kardesım getır son model şayomi vodafone telefoncu 150 lıraya yapar kaydını sonsuza kadar. ıphone oyle degıl ıste

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Merhaba arkadaşlar YD 15 Pro Max almayı düşünüyorum ve instagram'da süresiz imei kayıdını çok cüzzi miktarlara yaptıklarını açıklıyor (telefoncudan telefoncuya değişiyor ortalama 2700-3000₺) telefon alınca bu tarz yöntem ile kayıt yaptırmak mantıklı mı ?
Telefona herhangi bir zarar verir mi acaba ?
bilen varsa yardım edebilseniz sevinirim.
İphone imei atılabiliyor mu? İlk defa duydum. Yok diye biliyorum ben. Genede android atılır Xiaomi çok gider onlara atılır. iPhone hiç duymadım. Eğer atiliyorsa ben bilgisizim

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
kayıt vs. yok resmi olarak. evraklar eksiğe düşüyor ileride kapanıyor ne zaman kapanır belli olmaz verdiğin 3-5k ile kalırsın. yurtdışı alıp 20k ya kayıt yaptırmak hâlâ mantıklı çünkü hertürlü daha ucuza geliyor (toplam 60 falan, 15 Pro Max) alacaksan al kayıt yap direk yasal olarak

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Eski telefonunun IMEI sini alıp yurtdışı android cihaza geçirebiliyorsun.Format veya yazılım güncellemesi yapmadığın müddetçe silinmeden kullanabiliyorsun.
İkisini de yaptım silinmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom