Neler Yeni

Suriyedeki Olaylara Sessiz Kalan Tanrı Tanrı mıdır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
hazarcoban

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Said
Allah insana irade vermiş kardeşim. Sen veya o zalimler iradenizle hareket ediyorsunuz. Ve bunun sonucundan hesaba çekileceksiniz. Peygamberler bile bu dünyada çokça sıkıntı ve cefa çektiler. Çünkü biz bu dünyada imtihandayız

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
hazarcoban
Allah niye karışsın ki? Sınavdayken hocalar sana "bak yanlış yaptın" diye karışıyor mu?
Hocalar sınav kağıdı kalmadı diye öğrenciyi bedavadan geçiriyor mu.? (Bebeklerin direk ölerek cennete gitmesi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

allahınız nerde nerde hani ne demek kanka bunların hepsini yapan insan oğlu allah sana neden sonuç ilişkisi veriyor beklentin nedir gökten melek inip savaşı durdurması falan mı :D
Bedir savasında gökten 5 bin melek niye indi ozaman ?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,971
İsim
Chloe Grace Moretz
Hocalar sınav kağıdı kalmadı diye öğrenciyi bedavadan geçiriyor mu.? (Bebeklerin direk ölerek cennete gitmesi)

Bedir savasında gökten 5 bin melek niye indi ozaman ?
bedir savaşında müslümanlar ve kafirlerin savaşıydı ve bedir savaşı düsündügünüz kadar basit bir savaş değildi eğer araştırırsanız savaşı detaylıca sebeplerini görürsünüz yani açık konusucam yaptıgınız karşılaştırmalar inanilmaz saçma sizin bahsettiginiz bk. Enfal, 8/9 bu muhtemelen

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Said
Peygamberler bile bu dünyada çokça cefa çekmişken kardeş sen ahireti kolay kazanabileceğinimi düşünüyorsun. Ayrıyeten islamın dünyada müslümanların herzaman refahta olacağına dair bir iddiasıda yoktur. Çunkü islama göre biz dünyaya refahta yaşamak için değil imtihan olmak için geldik

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bedir savaşında gökten inen 5 bin melek bugün hala gazzeye inmiyorsa ya hikaye uydurmadır ya da melekler yahudidir
Hani onlar nerdeler onu soruyorum ben nerdeler Allah o zaman müslümanların yanındaydı da şimdi taraf mı değiştirdi

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Said
Bedir savaşında gökten inen 5 bin melek bugün hala gazzeye inmiyorsa ya hikaye uydurmadır ya da melekler yahudidir
İslamın müslamanlara herzaman kazanan tarafta olacağıyla alakalı bir vaadi yoktur kardeş.

Kuranda böyle bir şey geçmez

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,613
İsim
Anon
arap masalı

bedir savaşında müslümanlar ve kafirlerin savaşıydı ve bedir savaşı düsündügünüz kadar basit bir savaş değildi eğer araştırırsanız savaşı detaylıca sebeplerini görürsünüz yani açık konusucam yaptıgınız karşılaştırmalar inanilmaz saçma sizin bahsettiginiz bk. Enfal, 8/9 bu muhtemelen
yıllar önce yazılmış dede korkut destanına efsane diyebiliyorsunuz da bu olay gerçek diyince neden inanıyorsunuz gördün mü 5 bin tane melegin indigini

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,971
İsim
Chloe Grace Moretz
arap masalı

yıllar önce yazılmış dede korkut destanına efsane diyebiliyorsunuz da bu olay gerçek diyince neden inanıyorsunuz gördün mü 5 bin tane melegin indigini
nasil inanırsanız hocam biz ne dersek sacma bisey atıcaksınız sizin inancınız size benim inancım bana kalsın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,605
Üyeler
162,840
Son üye
karamambaq
Top Bottom