Suriyedeki Olaylara Sessiz Kalan Tanrı Tanrı mıdır?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

OUHasan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
4,281
Neyse

Aga olayları böyle yorumlayan biriyle muhattap olmak geri zekalılık belirtisidir.Senin bır akıl hastanesine sevk edilmen lazım dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yorum göremezsiniz ne Arabistan'da ne yemende

bunun allah ile ne gibi bir baglantisi var
allah senin gibi bir sey mi ki bunla karsilasinca ses cikarsin

ergenlik triplerinde geziyorsunuz hala
kurtulun su ergenlikten
neden inanmamayı ergenlige baglıyorsunuz her yaş diliminde inanmayan var
burada demek istedigi tanrı insanların duasını kabül etmiyor ve yardım etmiyor gayet dogru

neden inanmamayı ergenlige baglıyorsunuz her yaş diliminde inanmayan var
burada demek istedigi tanrı insanların duasını kabül etmiyor ve yardım etmiyor gayet dogru
inanmamak degil bu aptallik. inanmamak boyle olmaz. argumanla gelinir, mantikli bir tartisma yapilir.

Ben göremiyorum hissedemiyorum da bunlara sessiz kalan bir tanrı tanrı mıdır?

Tanrınız buysa eğer beyler hiç yok adaleti

Allahınız nerde nerde hani

İyi-kötüyü seçme şansı verilmiş ve özgür iradeye sahip insanoğlunun kötülüğünden dolayı Tanrıyı suçlamayı ne zaman bırakacaksınız?
Hani şu argüman akla mantığa uygun değil yani. Tanrıdan tam olarak nasıl bir müdahale bekleniyor mesela insanlar işkence gördüğü esnada?

bunun allah ile ne gibi bir baglantisi var
allah senin gibi bir sey mi ki bunla karsilasinca ses cikarsin

ergenlik triplerinde geziyorsunuz hala
kurtulun su ergenlikten
Saldırmadan konuşamıyor musunuz ergenlikse ergenlik dinin olduğu hangi yerde huzur var nerde umut var

Kalkmış Allah kurtardı ordaki insanları diyorlar 61 yıldır nerdeydi Allah neden kurtarmıyordu yukardan film izler gibi izliyor muydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah niye karışsın ki? Sınavdayken hocalar sana "bak yanlış yaptın" diye karışıyor mu?
Aynen

inanmamak degil bu aptallik. inanmamak boyle olmaz. argumanla gelinir, mantikli bir tartisma yapilir.
Tamam mantıklı tartışmayı yapalım onun için burdayım bir taraf cenneti yaşarken diğer taraf cehennemin en esfelil sefilini yaşıyorken bu dünyada tanrının adaleti nerde mehameti nerde

Saldırmadan konuşamıyor musunuz ergenlikse ergenlik dinin olduğu hangi yerde huzur var nerde umut var

Kalkmış Allah kurtardı ordaki insanları diyorlar 61 yıldır nerdeydi Allah neden kurtarmıyordu yukardan film izler gibi izliyor muydu

Aynen

Tamam mantıklı tartışmayı yapalım onun için burdayım bir taraf cenneti yaşarken diğer taraf cehennemin en esfelil sefilini yaşıyorken bu dünyada tanrının adaleti nerde mehameti nerde
Allah zaman ve mekandan münezzehtir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35