Suriyeli işte ne bekliyeceksin, afganlar gelince ne olacak ülkenin hali acaba.
Ar*plara saygı DUY-MU-YO-RUM.duyacaksin.
Senin yasin kac basin kac.Ar*plara saygı DUY-MU-YO-RUM.
Bu forumda saygisiz ahlaksiz zalim adamin yeri yokSenin yasin kac basin kac.
Allahın yarattığı varlığa saygi DU YA CAK SIN
boyle devam edersen isimiz var seninle
ARaplara istediğim şeyi derim peygamber efendimiz ve yoldaşları arap falan değildi onlar arrapsa bu şimödiki araplar arap değil malum kişilerin evlatlarıdırSaygisizlik etme peygamber efendimiz de Arap'tı
Sevme saygi duy.ARaplara istediğim şeyi derim peygamber efendimiz ve yoldaşları arap falan değildi onlar arrapsa bu şimödiki araplar arap değil malum kişilerin evlatlarıdır
Diyoruz ya sabahtan beri iyisi var kotusu varSevme saygi duy.
ona bakilirsa saddam da arap muhammed de arap
Ar*plara saygı duymuyorum.Senin yasin kac basin kac.
Allahın yarattığı varlığa saygi DU YA CAK SIN
boyle devam edersen isimiz var seninle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu forumda saygisiz ahlaksiz zalim adamin yeri yok
muslanim diye gezme ortalikta.Ar*plara saygı duymuyorum.
Benim atalarıma ihanet eden ve sürekli benim atalarımın karşısında duran bir ırka saygı duymuyorum.
? Ar*pları sevmiyorum diye beni afaroz mu ettin noldu? KAJAOANSOAHSPSNAKmuslanim diye gezme ortalikta
Saygi duymuyorsun. Sevmemende sorun yok? Ar*pları sevmiyorum diye beni afaroz mu ettin noldu? KAJAOANSOAHSPSNAK
Sanane kardeşim saygı duymak zorundamı sen kimsinki birine müslüman diye gezme ortada diyebiliyorsun?muslanim diye gezme ortalikta.
Kaybol host
Birkaç pis insanın yaptığı yüzünden bütün bir milletten nefret ediyorsun.Suriyelilerin yaptıklarından ben de hoşlanmıyorum.Kötüleri olduğu için iyilerini göz ardı edecek değilim.Ar*plara saygı duymuyorum.
Benim atalarıma ihanet eden ve sürekli benim atalarımın karşısında duran bir ırka saygı duymuyorum.