Neler Yeni

Suriyeli çocuklar yavru kedinin ağzında torpil patlattı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

G.P.U

80+ Silver
Bundan yıllar önce de suriyeli çocuklar bi kedin ayaklarını kesiyorlar ve olayı tren yaptı diye örf bas ediyorlar

Benim teorime göre yıllardır hayvanlara eziyet ediyorlar ve bu şimdi şimdi ortaya çıkmaya başladı

Silivriye gideceksemde umrum değilErdoğan baba oy toplamak için bunları alıyor içeri ne olacak bi avuç cürük elma sadece

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Suriyelileri ve Arapları sevmemek ırkçılık söylemiyse bende ırkçıyım.
Emin'in, Yasin'in benim hangi mesajımda Kürtlere ve Suriyelilere aşağılayıcı kelime var?
Sözlü olarak uyarımı yaptım.
Ar*plara saygı duymuyorum.
Benim atalarıma ihanet eden ve sürekli benim atalarımın karşısında duran bir ırka saygı duymuyorum.
İfadesi ırkçı bir ifadedir. Devam etmesi takdirinde uyarı alacaktır, bir ırka yönelik sözler kabul edilemez. Ne forumda ne de başka bir yerde.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Hocam ırkçı söyleme devam etmeyin lütfen.
Peki hocam...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim atalarıma ihanet eden ve sürekli benim atalarımın karşısında duran bir ırka saygı duymuyorum.
İfadesi ırkçı bir ifadedir. Devam etmesi takdirinde uyarı alacaktır, bir ırka yönelik sözler kabul edilemez. Ne forumda ne de başka bir yerde.
Bir daha tekrarlamam hocam bu hareketimi merak etmeyiin

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Gayet de edilir. Kürdistan hayali olanlara mı saygı duyacağım ya da Osmanlı'yı sırtından bıçaklayanlara mı?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Gayet de edilir. Kürdistan hayali olanlara mı saygı duyacağım ya da Osmanlı'yı sırtından bıçaklayanlara mı?
Irkları hedef alarak yaparsanız forum kuralları çerçevesinde davranacağım. Sözlü uyarı yaptım direk uyarı vermek yerine lütfen devam ettirmeyin.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Suriyelileri ve Arapları sevmemek ırkçılık söylemiyse bende ırkçıyım.
Emin'in, Yasin'in benim hangi mesajımda Kürtlere ve Suriyelilere aşağılayıcı kelime var?
Ülkenin kurulmasina katki saglayan da kurt.
Ulkenin kalkinmasina katki saglayan da kurt.
senin gibiler bizim dilimizi kulturumuzu kiyafetlerimizi yasakladi bugun pkk orgutu askeri polisi vuruyorsa bunun sebebi zamaninda alinan yanlis kararlardir.
bak bakayim 40 50 yil once pkk varmiydi

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Onlara saygı duymayabilirsin.Ama sen bütün ırkı sorumlu tutuyorsun.Çanakkale Savaşı'ndaki Şehit olan kürtlere de saygı duymuyor musun?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Konudaki mesajlar artık belirli ırkları aşağılayıcı seviyeye vardığından konuyu kilitliyorum. Aynı ırkçı söylemlerin devam etmesi halinde
6- Hakaret, küçümseme, kaba dil
Kuralınca uyarı verilecektir. Dilimize dikkat edelim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom