Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
ikinci baski hala anlamadimMete ne lan babanla mı konuşuyorsun?
ikinci baski hala anlamadimMete ne lan babanla mı konuşuyorsun?
Yok hocam milliyetçi ve türkçü değilim ama neredeyse tarih boyunca her zaman benim ırkıma ihanet etmiş bir ırka saygı duyamam.bak benden sana tavsiye turkculugu milliyetciligi kafatasciligi birak vallahi harcarsin kendini
Biraksin buyuyunce anlayacak yaptigi yanlisi.Bırakmasın. Niye bırakacak? Sırtımızdan bıçaklayanlara saygı göstermek için mi?
Aynen aynen, acıyorum haline.Biraksin buyuyunce anlayacak yaptigi yanlisi.
Boyle insanlar dunyaya dar bakar
Aga adamlar vaktinde yapmış.O zamankilerden nefret edebilirsin.Şu an olan insanları neden sorumlu tutuyorsun?Bütün bir millete saygı duymamak ırkçılıktan başka bir şey değil.Hele sansürlü yazacak kadar.Bırakmasın. Niye bırakacak? Sırtımızdan bıçaklayanlara saygı göstermek için mi?
yahu savas buyuk insanlar arasinda gecer.Yok hocam milliyetçi ve türkçü değilim ama neredeyse tarih boyunca her zaman benim ırkıma ihanet etmiş bir ırka saygı duyamam.
cok oynuyon mete. kurtleri de sevmiyon zatenAynen aynen, acıyorum haline.
Benim ırkıma ihanet etmiş bir ırka neden saygı duyayım?Biraksin buyuyunce anlayacak yaptigi yanlisi.
Boyle insanlar dunyaya dar bakar
Sevmiyorum.cok oynuyon mete. kurtleri de sevmiyon zaten
Irk değil oranın yöneten insanları ihanet etti.Yapılan bir iş yüzünden bütün ırkı sorumlu tutma.Benim ırkıma ihanet etmiş bir ırka neden saygı duyayım?
5000 yil once savas olmus bitmis irkim da irkim irkim da irkimBenim ırkıma ihanet etmiş bir ırka neden saygı duyayım?