Ariseks
80+ Gold
Ya hala sorunu anlamıyorsunuz sorun Arapların iyi kötü olması değil offffffiyi insan var kotu insan var milleti biribirine kirdirmayin
Ya hala sorunu anlamıyorsunuz sorun Arapların iyi kötü olması değil offffffiyi insan var kotu insan var milleti biribirine kirdirmayin
İnandığım din ile ilgili olmayan neredeyse bütün ar*plardan nefret ediyorum.a*ap diyorsun toptan yargi
Bu farklı bir konu evet haklısın.Ülkemizde bunları istemiyoruz dediğimiz zaman birden hümanist kesilen Arap sevicileri kastediyorum.
Alıntıyı görüntüle
Tabiiki yoktur, eğitimli ve eğitimsizi vardır bu bize gelen surilerin nerdeyse hepsi eğitimsiz iğrenç insanlar, aralarında istisnalar olabilir ama 15 yıl sonra ülkenin en büyük sorunu bunlar olacakBence insanın arabı türkü, müslümanı Hristiyanı yoktur. Sadece iyisi ve kötüsü vardır. Umarım bunu yapanlar ülkeden
Bu farklı bir konu evet haklısın.
Sevmiyorsan saygi duy patavatsiz herif.İnandığım din ile ilgili olmayan neredeyse bütün ar*plardan nefret ediyorum.
Kanında neredeyse her zaman ihanet barındıran bir ırka saygı duymuyorum.
Genelleme yapıyorum bu arada bazı araplar var iyi insanlar o arapları seviyorum.
Aynen çoğu eğitimsiz.Tabiiki yoktur, eğitimli ve eğitimsizi vardır bu bize gelen surilerin nerdeyse hepsi eğitimsiz iğrenç insanlar, aralarında istisnalar olabilir ama 15 yıl sonra ülkenin en büyük sorunu bunlar olacak
Neredeyse her zaman benim atalarıma ihanet eden bir ırka saygı duymam gerektiğini düşünmüyorum.Sevmiyorsan saygi duy patavatsiz herif.
Bunları almak baştan hataydı şimdi nüfusları 6 milyon herbiri 10ar çocuk yapıyor 15-20 yıla nüfusları 15 milyonu geçecek ve belkide özerklik isteyecekler terör örgütü kuracaklarAynen çoğu eğitimsiz.
Eğitimli olanlara da türk düşmanlığı öğretiyorlar. Geçmişten beri Fransız sömürgesi altında kalmış bir millet. Daha ne bekleyebilirsin ki?
Hocam berenin attığı o kadar doğru kiAynen çoğu eğitimsiz.
Eğitimli olanlara da türk düşmanlığı öğretiyorlar. Geçmişten beri Fransız sömürgesi altında kalmış bir millet. Daha ne bekleyebilirsin ki?
saygi duyacaksin. Dujmine bile saygi duyacaksinNeredeyse her zaman benim atalarıma ihanet eden bir ırka saygı duymam gerektiğini düşünmüyorum.
Duymuyorum. Duymayacağım.saygi duyacaksin. Dujmine bile saygi duyacaksin
duyacaksin.Duymuyorum. Duymayacağım.