Besim Tibuk
80+ Gold
Ortalama Zafer PartiliHEPSİ ÖLDÜRÜLSÜN! Bunlar yaşamayı hak etmiyor. TEK ÇARE ZAFER.
Ortalama Zafer PartiliHEPSİ ÖLDÜRÜLSÜN! Bunlar yaşamayı hak etmiyor. TEK ÇARE ZAFER.
ama doğruyu söyledi.Ortalama Zafer Partili
Öyle diyorsun ama Adam haklıOrtalama Zafer Partili
Neresi haklı?Öyle diyorsun ama Adam haklı
Sen iyi misin ?Neresi haklı?
Kim kimin canını verdi de kim kimin yaşama hakkını sorguluyor?
Bu hastalıklı bir zihniyettir.
Böyle şeyler yaparak bayrak yakan zihniyetten geri kalmıyorsunuz..
Yaşın kaç? 12 galiba.
Bu argümanlar bana tüm bir ırkın suçlu olduğunu değil, kişilerin suçlu olduğunu gösterir.Sen iyi misin ?
Bunca zaman ülkede O kadar Türk kadını tecavüz edildi ki o kadar Türk genci öldü veya yaraladılar bide gelip burda
İnsan hak savunuculuğu yapıyorsun
Hayır 12 yaşında değilim.Yaşın kaç? 12 galiba.
Bizim millet böyle. En ufak tartışmada yaş soruyorlar.Hayır 12 yaşında değilim.
Tartışmayı yaşlar mı belirler ?
Bu kadar kendini küçük düşürme
Esat Oktay Yıldıran fotoğrafı atan kişilerin yaş ortalaması ortalama 12, ondan dedim.Hayır 12 yaşında değilim.
Tartışmayı yaşlar mı belirler ?
Bu kadar kendini küçük düşürme
Senin malum yerin etmeyiz, o kadar büyük çapımız yok.Bizim millet böyle. En ufak tartışmada yaş soruyorlar.
He bu arada bu insanlar benim malum yerim bile etmez
Bune simdi 8. sınıf cümlerimi bunlarEsat Oktay Yıldıran fotoğrafı atan kişilerin yaş ortalaması ortalama 12, ondan dedim.
Elbet yaş belirler. 12 yaşında birisi sağlıklı düşünemeyebilir.
Ben kendimi küçük düşürmüyorum ama sen o çöpten zihniyetin ile bunu yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin malum yerin etmeyiz, o kadar büyük çapımız yok.
Sohbete dahil bile değilken çamur atıp sonra ise "bUnE 8. sInIF CüMlElER mİ bUnlAR" demek kaçıncı seviye?Bune simdi 8. sınıf cümlerimi bunlar
Lan ben orda bir mizah yaptım sende bir anda bir yerlerin uçtu Napıyım simdi islemcide menemen mi pisiremSohbete dahil bile değilken çamur atıp sonra ise "bUnE 8. sInIF CüMlElER mİ bUnlAR" demek kaçıncı seviye?