Neler Yeni

Suriyelilerin Sınır Karakolunu Basması

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba çok fazla küçük bir grup üzerinden suriyelileri eleştirmeyin din kardeşlerimizi sığdıramadınız yorumlarını görüyorum ama biraz araştırınca gerçekten küçük bir grup denilmiyecek kadar suriyeli var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

20210523_162931.jpg

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,641
İsim
Mert Can Ergün
Suriyelilerin cani cehenneme pislikler

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
Merhaba çok fazla küçük bir grup üzerinden suriyelileri eleştirmeyin din kardeşlerimizi sığdıramadınız yorumlarını görüyorum ama biraz araştırınca gerçekten küçük bir grup denilmiyecek kadar suriyeli var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Alıntıyı görüntüle

Şimdi bile sorunlar, 20 yil sonra ne olur tahmin bile edemiyorum nüfusları 15 milyonu geçer heralde gelecekte en büyük sorunumuz bu olacak

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi bile sorunlar, 20 yil sonra ne olur tahmin bile edemiyorum nüfusları 15 milyonu geçer heralde gelecekte en büyük sorunumuz bu olacak
Akp'nin oy kapısı olucak artık.

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle

@adidas

erny

80+ Bronze
Karakol basmak, silah kaçırmak, tarla yakmak... Halkın bardağı çoktan taşmıştı. Bunlardan sonra bir zahmet onlarında bardağı taşsın.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Karakol basmak, silah kaçırmak, tarla yakmak... Halkın bardağı çoktan taşmıştı. Bunlardan sonra bir zahmet onlarında bardağı taşsın.
Akp'nin oy kapısı olucağı için ses çıkmaz maalesef.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Akp'nin oy kapısı olucak artık.
Bence AKP'nin değil kendi parti kurup iktidarı almaya çalışacak. Eğer böyle çoğalmaya devam ederlerse 5-6 milyon oy hiç az değil. Hatta bir azınlık için fazla bile. Düşünsene mecliste senin haklarını onlar koruyacak. Senin ülkende onlar söz sahibi olacak.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ülkenin başına gerçek bir milliyetçi gelirse temizler bu pislikleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence AKP'nin değil kendi parti kurup iktidarı almaya çalışacak. Eğer böyle çoğalmaya devam ederlerse 5-6 milyon oy hiç az değil. Hatta bir azınlık için fazla bile. Düşünsene mecliste senin haklarını onlar koruyacak. Senin ülkende onlar söz sahibi olacak.
Abartma la 😁 bu araplar yatmayı seven millet. Bunlar bi 💩 yapamazlar.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
O konuda çok az bilgi paylaşılmış ama biraz daha araştırdığımda gerçekten sadece ayaklanma ile kalmamış Tarlalarımızı ateşe verme nöbetçi kulelerini ele geçirme silah kaçırma gibi bunlar üzerinden insanların ne düşündüklerini merak ettim.
tamam :D

Top Bottom