Neler Yeni

Hatayda suriyeliler Sınır Karakoluna saldırdı!!!!

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reis bunlarıda savaşa göndersin, ha gönderemez yoksa oy kaybeder reisimiz.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Hem yemeğini ye hem suyunu iç hem bomba at hem silah çal hem saldır. En baştan beri diyorum araplar ülkelerine gönderilmeli hain ve alçaklar bunlar adam değiiler insan değiller.

hiçbir avrupa devleti istemiyor ama biz bakıyorz ya abi araplara güven olmaz 1.dünya savasında arkamızdan vuranlarda onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.çinliler
2. Araplar
3. Hindistanlılar
Bunlardan pis millet yoktu ve Araplardan nefret ederim daha geçenlerde bizim mahallede kavga olmuştu Araplar Türklere saldırmış Türklerde epey dövmüşlerdi Arapları geçen sene bakkala gidiyordum 15 yaşlarında bir Suriyeli yolumu kesti telefonumu almaya çalıştı ağzını burnunu kırdım😎💪🥴araplardan Suriyelilerden her zaman nefret etmişimdir etmeyede devam edeceğim
suriyeli bana bıçak çekmişti telefonu almak istedi kaçmıştım verdim ama yarın arkadaşları toplayıp gittmiştik iyi dövmüştük :D

En İyi Cevap
1
hiçbir avrupa devleti istemiyor ama biz bakıyorz ya abi araplara güven olmaz 1.dünya savasında arkamızdan vuranlarda onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

suriyeli bana bıçak çekmişti telefonu almak istedi kaçmıştım verdim ama yarın arkadaşları toplayıp gittmiştik iyi dövmüştük :D
Hiç bir şey yapamazlar verme bendende istedi ama başını aldı😎💪🥴

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,643
İsim
Mert Can Ergün
Suriyelilerin araplarin cani cehenneme pislikler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
2013'de kendi halkı ayaklanıp şehrin her tarafı talan altına alındığında ne yapılmalıydı o zaman? Kurunun yanında yaş da yanamaz bu durumlarda. Uyuşturucu çetesinin örgütlediği bir grup militan yaptı diye tüm bir milleti yargılamak olamaz

Excator23cm

80+ Gold
2013'de kendi halkı ayaklanıp şehrin her tarafı talan altına alındığında ne yapılmalıydı o zaman? Kurunun yanında yaş da yanamaz bu durumlarda. Uyuşturucu çetesinin örgütlediği bir grup militan yaptı diye tüm bir milleti yargılamak olamaz
Bir miitan grubu değil ordaki kamplardan çoluk çocuk herkes bastı karakolu bende videosu var

Yüzlerce suriyeli saldırdı karakola

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
bizim burda marketler açmaya başladılar tamamen arapça tabelalarla türkçe etiketler falan yok her yer arapça oldu terzi açıyorlar telefoncu açıyorlar kasap açıyorlar yavaş yavaş ülke gidiyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hem ülke seni buraya alıyor savaştan kaçırıyor hemde sen burda bizim askerimize iş koyuyorsun hayırdır?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Karşim onlar bizim kardeşimiz bak silivri soğuktur RTE benim teyzem alır seni içeri (!)

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Hem yemeğini ye hem suyunu iç hem bomba at hem silah çal hem saldır. En baştan beri diyorum araplar ülkelerine gönderilmeli hain ve alçaklar bunlar adam değiiler insan değiller.

Bir karakola saldıran kişi ne olursa olsun ister bacağınan ister kolundan ister kafasından bir şekilde vurulup etkisiz hale getirilmeli askerin buna yetkisi mi yok korkuyorlar mı bilmiyorum ama şu söylediğim yapılsaydı gör bak bir daha denerler miydi, cidden anlamıyorum.

Buna hümanist bir şekilde bakmaya çalışıp herhangi bir şeyden ötürü düşüncemi haksız bulacaklar için de editleyeyim bu bir terör faaliyetidir, yapan kişinin de teröristten farkı yoktur (haberi okuduğum kadarıyla).

Son düzenleme:

Captain Pricee

80+ Bronze
ne gereksiz insanlar suriyelilerin hiç birinde insanlık olduğunu düşünmüyorum nankör pislikler hepsinin cehenneme gitmesi dileğiyle

Top Bottom