hiçbir avrupa devleti istemiyor ama biz bakıyorz ya abi araplara güven olmaz 1.dünya savasında arkamızdan vuranlarda onlarHem yemeğini ye hem suyunu iç hem bomba at hem silah çal hem saldır. En baştan beri diyorum araplar ülkelerine gönderilmeli hain ve alçaklar bunlar adam değiiler insan değiller.
suriyeli bana bıçak çekmişti telefonu almak istedi kaçmıştım verdim ama yarın arkadaşları toplayıp gittmiştik iyi dövmüştük1.çinliler
2. Araplar
3. Hindistanlılar
Bunlardan pis millet yoktu ve Araplardan nefret ederim daha geçenlerde bizim mahallede kavga olmuştu Araplar Türklere saldırmış Türklerde epey dövmüşlerdi Arapları geçen sene bakkala gidiyordum 15 yaşlarında bir Suriyeli yolumu kesti telefonumu almaya çalıştı ağzını burnunu kırdımaraplardan Suriyelilerden her zaman nefret etmişimdir etmeyede devam edeceğim
Hiç bir şey yapamazlar verme bendende istedi ama başını aldıhiçbir avrupa devleti istemiyor ama biz bakıyorz ya abi araplara güven olmaz 1.dünya savasında arkamızdan vuranlarda onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
suriyeli bana bıçak çekmişti telefonu almak istedi kaçmıştım verdim ama yarın arkadaşları toplayıp gittmiştik iyi dövmüştük
Bir miitan grubu değil ordaki kamplardan çoluk çocuk herkes bastı karakolu bende videosu var2013'de kendi halkı ayaklanıp şehrin her tarafı talan altına alındığında ne yapılmalıydı o zaman? Kurunun yanında yaş da yanamaz bu durumlarda. Uyuşturucu çetesinin örgütlediği bir grup militan yaptı diye tüm bir milleti yargılamak olamaz
AKP yönetiminin en sevmediğim yönü budur . Sırf oy için ülkemizde tutuyorlar ve gerçekten sinir .Hem yemeğini ye hem suyunu iç hem bomba at hem silah çal hem saldır. En baştan beri diyorum araplar ülkelerine gönderilmeli hain ve alçaklar bunlar adam değiiler insan değiller.
Bir karakola saldıran kişi ne olursa olsun ister bacağınan ister kolundan ister kafasından bir şekilde vurulup etkisiz hale getirilmeli askerin buna yetkisi mi yok korkuyorlar mı bilmiyorum ama şu söylediğim yapılsaydı gör bak bir daha denerler miydi, cidden anlamıyorum.Hem yemeğini ye hem suyunu iç hem bomba at hem silah çal hem saldır. En baştan beri diyorum araplar ülkelerine gönderilmeli hain ve alçaklar bunlar adam değiiler insan değiller.
Önce kendi topraklarını alsınlar, Hatay'ı nereye alıyorlar?Adamlar zaten hatayı almak istiyor bunları niye hataya topluyorsun sen ne çomar bir hükümetsin gerçekten yazıklar olsun