Neler Yeni

Android Sürüm değiştirmek mümkün mü?

Bahadurs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Abdulhamit Bahadır
Google kamera ile kameradan daha iyi performans alıyorum ama ağır çekime basınca beni atıyor farklı sürümler deniyorum şimdi bazılarında atıyor bazılarında donup kalıyor.
Eski sürumleri kullanmanı tavsiye ederim. Eski sûrümler genelde daha stabil oluyor çünkü cıhazlarımız google pixel degil. Şahsen benim telefonuma 8.1 versiyonu olmasina ragmen 7.4 versiyonu daha stabil calıştığı için onu kullaniyorum.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Eski sürumleri kullanmanı tavsiye ederim. Eski sûrümler genelde daha stabil oluyor çünkü cıhazlarımız google pixel degil. Şahsen benim telefonuma 8.1 versiyonu olmasina ragmen 7.4 versiyonu daha stabil calıştığı için onu kullaniyorum.
Çalışmama nedenini buldum maalesef google kamerada telefoto lens desteği yokmuş ama onun dışında güzel beğenerek kullanıyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
genellıkle güncel sürümü kullanılmasını tavsiye ediyorlar güncel ve koruma yönünden daha iyi diye fakat ben herzaman pc de veya telde ya güncellemem yada biraz beklerim

Bilalkybs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
Bilalk_0
Merhaba Arkadaşlar ben samsung galaxy s20 fe aldım android 11 ile ve android 12 güncellemesini yaptım keşke yapmasaydım ağır çekim ve ultra ağır çekim kameraları çöp olmuş android 11 iken süperlerdi tekrar android 11'e dönmek mümkün mü?
Hiç deneme bile bence farklı sorunlarla karşılaşabilirsin ileride gelen bir güncelleme ile düzeltilir diye düşünüyorum.

Top Bottom