Neler Yeni

Susurluk Kazası Olayı

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
Arkadaşlar bilen bilir kurtlar vadisinde bile bölümü vardı bu kaza kasıtlı olduysa nedeni nedir sizce Abdullah Çatlı sonuçta derin devlete çalışan biriydi devlet neden öldürmek ister

Tre-x

80+ Silver
Sedat Peker' i niye yakalamak istiyorsa ondan olabilir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,800
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Devlet kendi içinde kurduğu devletin ifşa olmasını ister mi? Kilit isimlerdi onlar ölümleri de kesinlikle kaza değildi. Kod adı Yeşil tarafından susturuldular

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Arkadaşlar bilen bilir kurtlar vadisinde bile bölümü vardı bu kaza kasıtlı olduysa nedeni nedir sizce Abdullah Çatlı sonuçta derin devlete çalışan biriydi devlet neden öldürmek ister
Aslında şoförün bir hatası yok kendisi de suçsuz olarak bırakılmış röportaj verdi

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında şoförün bir hatası yok kendisi de suçsuz olarak bırakılmış röportaj verdi
Bende izledim onu ama pek inandırıcı gelmedi çok tesadüfi bı olay olarak gelmiyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet kendi içinde kurduğu devletin ifşa olmasını ister mi? Kilit isimlerdi onlar ölümleri de kesinlikle kaza değildi. Kod adı Yeşil tarafından susturuldular
Kod yeşil absürt kaçar bence Soner yalcini neden susturmadi aceyi susturdugu halde konuyla alakasız bahesttigim.olay ama yeşilin yapcagini düşünmüyorum

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
bence kasti bir şekilde yapıldı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Devlete ihanet edersen ölürsün. Sen atıyorum içeridesin ve sana o kadar şey öğretiyorlar, sen gidip mafya ile iş yapabilir misin? Devletin bilgilerini satabilir misin?
Ayrıca bu skandalda daha kesin bulgu bile açıklanmış değil diye biliyorum. Birden fazla bulgu var.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,800
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bende izledim onu ama pek inandırıcı gelmedi çok tesadüfi bı olay olarak gelmiyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kod yeşil absürt kaçar bence Soner yalcini neden susturmadi aceyi susturdugu halde konuyla alakasız bahesttigim.olay ama yeşilin yapcagini düşünmüyorum
Bu konularla ilgili 30'dan fazla kitap okudum, 40 tane makale inceledim ve bu işin içinde olduğum için az buçuk bilgim var. Cem Ersever infazının faili de yeşildir

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Devlet işi bitince öldürür

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
ben bu konuları çok araştırmış biri olark abdullah çatlı olmemıştır.adı temize çıksın diye oldurmuş gibi yapıp halbuki daha derin işlerde kullanılmıştır benim şahsi düşüncem budur kurtlar vadisi dizisi güzelce ozetlemıştı bu videoda:

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
Bu konularla ilgili 30'dan fazla kitap okudum, 40 tane makale inceledim ve bu işin içinde olduğum için az buçuk bilgim var. Cem Ersever infazının faili de yeşildir
Ztn en yüksek ihtimal aceyi yeşil öldürdü ama acenin bilgi anlattigi Soner yalcini öldürmedi sorun orda her bilgi bileni öldürmüyor gibi geldi bana yesil yada ikiside ortak çalışti oda olabilir

Top Bottom