Aslında şoförün bir hatası yok kendisi de suçsuz olarak bırakılmış röportaj verdiArkadaşlar bilen bilir kurtlar vadisinde bile bölümü vardı bu kaza kasıtlı olduysa nedeni nedir sizce Abdullah Çatlı sonuçta derin devlete çalışan biriydi devlet neden öldürmek ister
Bende izledim onu ama pek inandırıcı gelmedi çok tesadüfi bı olay olarak gelmiyor banaAslında şoförün bir hatası yok kendisi de suçsuz olarak bırakılmış röportaj verdi
Kod yeşil absürt kaçar bence Soner yalcini neden susturmadi aceyi susturdugu halde konuyla alakasız bahesttigim.olay ama yeşilin yapcagini düşünmüyorumDevlet kendi içinde kurduğu devletin ifşa olmasını ister mi? Kilit isimlerdi onlar ölümleri de kesinlikle kaza değildi. Kod adı Yeşil tarafından susturuldular
Bu konularla ilgili 30'dan fazla kitap okudum, 40 tane makale inceledim ve bu işin içinde olduğum için az buçuk bilgim var. Cem Ersever infazının faili de yeşildirBende izledim onu ama pek inandırıcı gelmedi çok tesadüfi bı olay olarak gelmiyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kod yeşil absürt kaçar bence Soner yalcini neden susturmadi aceyi susturdugu halde konuyla alakasız bahesttigim.olay ama yeşilin yapcagini düşünmüyorum
Devlet işi bitince öldürürArkadaşlar bilen bilir kurtlar vadisinde bile bölümü vardı bu kaza kasıtlı olduysa nedeni nedir sizce Abdullah Çatlı sonuçta derin devlete çalışan biriydi devlet neden öldürmek ister
Ztn en yüksek ihtimal aceyi yeşil öldürdü ama acenin bilgi anlattigi Soner yalcini öldürmedi sorun orda her bilgi bileni öldürmüyor gibi geldi bana yesil yada ikiside ortak çalışti oda olabilirBu konularla ilgili 30'dan fazla kitap okudum, 40 tane makale inceledim ve bu işin içinde olduğum için az buçuk bilgim var. Cem Ersever infazının faili de yeşildir